Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 évesen "öreg" vagyok egy...

36 évesen "öreg" vagyok egy 3. babához? Van egy 14 éves fiam és egy 10 éves lányom. Mindannyian szeretnénk, de félek.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 17:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%

Dehogy vagy öreg!!!!!

Én 34 évesen szültem az elsőt, most vagyok 36, tervezzük a kistesót, de sajnos éppen most nem jött össze, missed ab-m volt :(((

Nyugodtan vállaljátok be, sztem ez a legjobb, van két nagytesó, akik sokat tudnak segíteni és mire ők már kirepülnek, még mindig ott lesz mellettetek a legkisebb :)))

Hajrá!!!

2011. ápr. 29. 17:55
 2/20 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy öreg! Lehet,hogy lesznek + vizsgálatok,de ha mindegyikőtök szeretné ha bővülne a család,akkor miért is ne! :-)
2011. ápr. 29. 17:55
 3/20 anonim ***** válasza:
Dehogyis. Engem anyukám 35évesen szült. És nem érzem, hogy a nagyanyám lenne, sőt... :))
2011. ápr. 29. 17:57
 4/20 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm 40 évesen szülte a 3. gyermekét, semmi gond nem volt, és azóta sincs. Szerintem, ha szeretnétek, akkor nyugodtan bevállalhatjátok. :)
2011. ápr. 29. 17:58
 5/20 anonim ***** válasza:
57%

nem hiszem, nekem van egy haverom akinek a muterja 42 éves volt mikor őt szülte.

megjegyzem semmi baja sincs a srácnak :D

2011. ápr. 29. 17:58
 6/20 anonim ***** válasza:

Nem vagy öreg, vagy ha igen, akkor Én is az voltam mikor szültem. :-) Első babát vállaltam tavaly 36 évesen. Nem mondom, hogy nem féltem, de nem jobban, mintha 20 éves lettem volna.

Menj genetikai vizsgálatra, a chorionbiopsziát már 10 hét környékén megcsinálják, ha bármi gáz van kiderül hamar. De miért lenne???? :-)

Vágjatok bele, ne vacilálj!

2011. ápr. 29. 18:01
 7/20 anonim ***** válasza:
Szia! Egyáltalán nem vagy öreg! Gondolj bele, sokan ilyenkor vállalják az első babát. Ha szeretnétek is, akkor rajta! Vágjatok bele! Ne félj, nem lesz semmi baj. Sok sikert!
2011. ápr. 29. 18:18
 8/20 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm 43 évesen szülte a 3. gyermekét, amikor már volt egy 15 éves lánya és egy 7 éves fia. A terhessége alatt minden rendben volt.
2011. ápr. 29. 21:22
 9/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én 35 voltam, amikor a kisfiam született (első babám). Megkérdeztem a dokimtól, hogy öreg vagyok-e már az első babához. Ő teljesen meg volt lepődve, hogy ezt így gondolom. Azt mondta, teljesen átlagos korban szülök, és nincs is olyan kismamája, aki 30 alatt lenne. Akkor Te mihez is vagy öreg? :-))) Minden jót és nagyon sok boldogságot! Üdv, 16 hónapos kisfiú anyukája.
2011. ápr. 29. 22:56
 10/20 anonim ***** válasza:

A kolléganőm most 12 hetes a harmadik babájával, 38 évesen.

Ha szeretnétek, vállald be. Tényleg kicsit több a vizsgálat, de megéri.

Sok boldogságot Nektek!

2011. ápr. 30. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!