Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 évesen "öreg" vagyok egy...

36 évesen "öreg" vagyok egy 3. babához? Van egy 14 éves fiam és egy 10 éves lányom. Mindannyian szeretnénk, de félek.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 17:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Miért lennél az? Akkor én is feltehetném ezt a kérdést magamnak (bár szoktam ilyeneken agyalni :D). Én 38 vagyok és nálunk 13 és 9 évesek (vegyes páros) várják a 3 hónap múlva érkező tesót. Ha mindenki szeretné és még se vállanád, biztos megbánnád. Nem sokkal több a vizsgálat, amennyivel, annyival talán nyugodtabb is vagy. Sok sikert!
2011. ápr. 30. 07:59
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a megnyugtató válaszokat, azt hiszem ezek után tényleg belevágunk!

Mindenkinek jó egészséget és sok boldogságot kívánok!

2011. ápr. 30. 08:35
 13/20 anonim ***** válasza:

Helyes, ez a beszéd!

42 éves vok, 6. babámat várom, de nem csak én, hanem a 22, 21 éves fiam, a 18, 19, és 16 éves lányom is. Nagy szenzáció, még van 3 hónap :)Ja, és senki sem hiszi el, hogy ennyi idős vagyok :)))

Mindent bele, drukkolok

2011. ápr. 30. 10:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Bátran vágjatok bele, én is 36 éves vagyok, van már 2 fiam, 14 és 12 évesek, és 2 hét múlva születik a kislányunk !!! :-)
2011. ápr. 30. 11:11
 15/20 anonim ***** válasza:

Juj, de jó!!!! :-)

Majd írj ide, ha sikerült babásodni! Minden jót Nektek!

2011. ápr. 30. 19:10
 16/20 anonim ***** válasza:

Pár nap múlva töltöm a 36-ot és 40 hetes várandós vagyok. Egy cseppet sem érzem magam öregnek, sőt, ez volt a legjobb várandóságom. Már tudom értékelni és nagyon várom a kisfiam érkezését!

Hajrá, mindent bele, meglátod nagyon szép időszak lesz!

2011. ápr. 30. 20:58
 17/20 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy "öreg". Én szintén a harmadik babámat várom, és e hónap 24-én töltöm a 36-ot. Minden eredményem negatív, a kombinált tesztet is megcsináltattam. A háziorvosom és a védőnő azt mondta, hogy mindenkinek ilyen eredményeket kíván, mint az enyém. És tudod, azt gondolom, hogy az elsőt 24 évesen a másodikat 30 évesen szültem, de ennyire felkészült (lelkileg) és nyugodt egyiknél sem voltam, mint most. Szerintem vágj bele :-DDD
2011. máj. 4. 14:21
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a bíztató szavakat :)
2012. ápr. 3. 16:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Szívesen, de ez most mit jelent??????? :-))))) babás vagy?????
2012. ápr. 3. 19:54
 20/20 anonim ***** válasza:

38 éves vagyok, most szültem a másodikat. Elsőt 34 évesen.

Nem vagyok öreg! Így te sem a 36 éveddel :)

Ja, és még nincs kizárva a harmadik sem, lehet, h. már 40 évesen!

Annyi, h. a második terhességem sokkal nehezebb volt, és hasba is szúrtak a korom miatt, de nem bántam, mert az eredmény megnyugtató volt.

Nyugodtan vágjatok bele! Minden jót!

2013. márc. 4. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!