Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek is öreg?

Szerintetek is öreg?

Figyelt kérdés
ne nevessetek ki én 16 éves vok, anyám 45 apám meg 59. tudom nagy a korkülömbség köztük, de hát Istenem, nincs mit tenni. szerintetek gáz h ilyen öreg az apukám? a többiek csufoltak is miatta, mostanság hazudok a korával kapcs azt mondom h 50 anyunak nem tetszik, apunak meg meg sem merem mondani ...
2011. júl. 2. 15:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
Nem a kor számít, hanem, hogy boldog, békés, szeretetteljes, kiegyensúlyozott életetek legyen! Egyáltalán nem öreg az Apukád!
2011. júl. 2. 16:34
 12/23 anonim ***** válasza:

De hülye vagy úristen. -.-""

Anyukám 50 éves, apukám pedig 52. Soha nem volt belőle semmi bajom, hogy idősebbek, mint átlagban a többi szülő, és soha nem csúfolt senki emiatt. Nem a kor számít, számomra ők a legjobb szülők a világon.:D

Az meg már gáz, hogy az egyik osztálytársamnak is 60 év körül vannak a szülei, de ő meg letagadja kb 40re... Az ilyen olyan szánalmas...

Van idősebb [6 vagy több évvel idősebb, mint te] tesód amúgy?

14/L

2011. júl. 2. 17:00
 13/23 A kérdező kommentje:

nincs tesóm :D

és nem én v ok hülye -.-

2011. júl. 2. 17:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Az nem gáz,hogy apukád 59 éves.Az lenne gáz,ha alkoholista lenne vagy nem törődne veletek.Az a lényeg,hogy szeretitek egymást és boldogok vagytok.Másokkal soha ne foglalkozz.
2011. júl. 2. 23:53
 15/23 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez ciki :) az én szüleim se fiatalok..mégis büszke vagyok rájuk :) Apukám idén töltötte 54. életévét. soha eszembe se jutott letagadni a korát :) még kicsiként is büszke voltam rá. Itt a te felfogásoddal van a baj, nem apukád életkorával.
2011. júl. 3. 01:06
 16/23 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok anyum 44 lesz apám meg 55...
2011. júl. 3. 12:54
 17/23 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 3. 15:37
 18/23 anonim ***** válasza:
istenem -.-" ér lenne túl öreg?az én apukám 60 éves,én 13 vagyok...a növérem 18,a másik 36 éves,(a másik nővérem..),a bátyám 16 éves.Anyukám 46...
2011. júl. 3. 17:54
 19/23 A kérdező kommentje:
tzéleg? akk pont ugyanugy állsz mint én ;) örülök h vannak ilyen emberek akik egyetértenek sőt egy cipőben járunk :D
2011. júl. 3. 19:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Hosszú életet kívánok apukádnak! De tudod senkinek sincs a homlokára írva, meddig fog élni, ne aggodalmaskodj előre emiatt. Egyébként mostanában egyre idősebb korban vállalnak gyermeket a párok, a mai új apukák között nem ritka az ötven körüli. Mire a gyerekük tizenhat lesz, idősebbek lesznek, mint a tied most.
2011. júl. 3. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!