Szerintetek is öreg?
Nincs amiért ki lehetne téged nevetni, pláne ez miatt.
Ne foglalkozz a többiekkel, akik kicsúfolnak ez miatt. Attól, hogy ennyi idős, még ugyanúgy az apukád, és bizonyára nagyon szeret téged! Ne barátkozz ilyenekkel, akik az miatt beszólnak neked. A felfogásuk még eléggé gyerekes. A öbbiek, ők a "barátaid" egyébként?
Hú, rettenesen. Azta, de gáz...
Nem gondolod, hogy ezt úgy 5-6 éve ki kellett volna nőnöd ? Az én szüleim pár hónap múlva töltik az 53-at. És ?
Most te komolyan szégyelled az apádat ???
16/l
Nem gáz. Köztem és a párom közt is ennyi a korkülönbség. A nővérem és a vőlegénye közt is.
A kamaszoknak nincs jobb dolguk, mint mindenbe belekötni. Nekik a 30 éves is öreg. Eltelik kb. 5 év és rájönnek, h mekkora marhák.
Az én barátnőmnek is van vagy 60 éves az apukája, de nem érdekel senkit.
Az nem barát aki emiatt kiröhög. Valszeg csak irigy mert neked szerető családod van!
ne érezd magad kínosan emiatt.
nekem a szüleim 47 évesek, és nagyon jóban vanna ka barátnőm 37 éves szüleivel, nem érdekel senkit h ők 10 évesek voltak amikor a másik megszületett!
Örökbe lettem fogadva,így "apám" kora 61,anyáé 56.Kicsit idősek hozzám,de nem érzem cikinek.Inkább az a bajom "apámmal",hogy alkoholista,ami megkeseríti az én életemet,és anyáét is.:/
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!