Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek is öreg?

Szerintetek is öreg?

Figyelt kérdés
ne nevessetek ki én 16 éves vok, anyám 45 apám meg 59. tudom nagy a korkülömbség köztük, de hát Istenem, nincs mit tenni. szerintetek gáz h ilyen öreg az apukám? a többiek csufoltak is miatta, mostanság hazudok a korával kapcs azt mondom h 50 anyunak nem tetszik, apunak meg meg sem merem mondani ...
2011. júl. 2. 15:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem öreg egyáltalán. Nincsen abban semmi sem, nem kell szégyelned. Butaság letagadni a korát, ez olyan mintha te is kínosnak éreznéd, hogy ennyi idős az apukád.
2011. júl. 2. 15:38
 2/23 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem.A barátnőmnek és kb 60 éves az apukája :)Semmi baja senkinek vele.Egy kicsit furcsa de semmi több. 14/L
 3/23 anonim ***** válasza:
89%

Nemgáz:)

Ha boldog a család..:)

4/23 anonim ***** válasza:
81%

Nincs amiért ki lehetne téged nevetni, pláne ez miatt.

Ne foglalkozz a többiekkel, akik kicsúfolnak ez miatt. Attól, hogy ennyi idős, még ugyanúgy az apukád, és bizonyára nagyon szeret téged! Ne barátkozz ilyenekkel, akik az miatt beszólnak neked. A felfogásuk még eléggé gyerekes. A öbbiek, ők a "barátaid" egyébként?

2011. júl. 2. 15:39
 5/23 anonim ***** válasza:
73%

Hú, rettenesen. Azta, de gáz...

Nem gondolod, hogy ezt úgy 5-6 éve ki kellett volna nőnöd ? Az én szüleim pár hónap múlva töltik az 53-at. És ?

Most te komolyan szégyelled az apádat ???

16/l

2011. júl. 2. 15:40
 6/23 anonim ***** válasza:
86%

Nem gáz. Köztem és a párom közt is ennyi a korkülönbség. A nővérem és a vőlegénye közt is.

A kamaszoknak nincs jobb dolguk, mint mindenbe belekötni. Nekik a 30 éves is öreg. Eltelik kb. 5 év és rájönnek, h mekkora marhák.

2011. júl. 2. 15:41
 7/23 A kérdező kommentje:
oké, köszi a válaszokat, megnyugodtam csak mindig attól félek h sokal hamarabb hal meg mint anyu :(( igy is gáz mert nem dolgozik itt hnem külföldön és keveset látom :SSS
2011. júl. 2. 15:48
 8/23 anonim ***** válasza:

Az én barátnőmnek is van vagy 60 éves az apukája, de nem érdekel senkit.

Az nem barát aki emiatt kiröhög. Valszeg csak irigy mert neked szerető családod van!

ne érezd magad kínosan emiatt.

nekem a szüleim 47 évesek, és nagyon jóban vanna ka barátnőm 37 éves szüleivel, nem érdekel senkit h ők 10 évesek voltak amikor a másik megszületett!

2011. júl. 2. 15:52
 9/23 anonim ***** válasza:

Örökbe lettem fogadva,így "apám" kora 61,anyáé 56.Kicsit idősek hozzám,de nem érzem cikinek.Inkább az a bajom "apámmal",hogy alkoholista,ami megkeseríti az én életemet,és anyáét is.:/

15/L

2011. júl. 2. 16:22
 10/23 A kérdező kommentje:
hát kb. én is egyezem :// de ezért nem nagyon csak ugy, de azért az is elég
2011. júl. 2. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!