Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy beszéljem rá anyát erre?...

Hogy beszéljem rá anyát erre? (Sürgős! )

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék végre egy iPad-et,de anya nem akarja megvenni...:S

Apának is mondtam már,de Ő most vett új telefont nekem,ezért az mondja,hogy csak a névnapomra kaphatok drágább ajándékot(ami július végén van).

De mikor anyának mondtam,hogy vehetne egyet,akkor elkezdte mondani,hogy most kaptam új netbookot(az a most karácsonykor volt),meg hogy az iPodomat sem tudom használni(ami nem igaz,csak az első pár hétben ment nehezen a dolog -.-).

Viszont június 13.-án megyünk osztálykirándulásra és azt szeretném,hogy addigra megkapjam az iPad-et.

De anya hajthatatlan,mert szerinte elég a netbook nekem...

Nem tudom,hogy mit csináljak még.Könyörögtem,sírtam,mindent csináltam,de anya azt mondta,hogy talán a ballagásomra megveszi,de az jövőre lesz!Arra meg már mást néztem ki...:S

És ne azzal gyertek,hogy azért nem veszi meg,mert nincs rá pénze.Nem állunk rosszul anyagilag,szóval nem hiszem,hogy azért nem kaphatom meg,mert nincs pénzünk rá.

Ti hogy csinálnátok?

(Kulturált válaszokat kérek)

14L

2011. jún. 5. 17:36
 71/91 A kérdező kommentje:

Nem kapok zsebpénzt.Minek?!

Ha szeretnék valamit,akkor anyával vagy a barátnőimmel elmegyek és megveszem.

Egyébként meg azért írtam ki a kérdést,mert értelmes tanácsokat akartam,de úgy látom,hogy ez lehetetlen...

2011. jún. 7. 20:49
 72/91 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen kérdésre értelmes választ adni LEHETETLEN.
2011. jún. 7. 20:55
 73/91 anonim ***** válasza:
69%
TUTI KAMU KÉRDÉS :D ilyen ember nincs , vagy ha igen ,akkor nagyon rossz irányba tart a világ ...
2011. jún. 7. 22:10
 74/91 elitestars válasza:
82%
B*zdmeg, más örülne ha ,,csak" névnapjára is megkaphatná azt az iPadet, szóval ülj le szépen a p*csádra és kussolj!!
2011. jún. 7. 23:47
 75/91 A kérdező kommentje:

Nem azért tettem fel ezt a kérdést,hogy mindenki leugasson,meg különböző jelzőkkel illessenek.

És igen,magatokat minősítitek azzal,hogy olyanokat írtok,hogy kussoljak,elkényeztetett pi**a vagyok és hasonlók.

Nekem is van rólatok egy véleményem,de nem írom le,mert lehet,hogy nem is vagytok olyanok,mint amilyennek gondollak benneteket...Nem tudhatom,milyenek vagytok,hogyan éltek.Ezt ti sem tudhatjátok rólam,így semmi jogotok nincs ilyeneket írni,előítélettel lenni.

Remélem,hogy egyszer ti is rájöttök arra,hogy milyen szánalmas valakit pár sor elolvasása után minősíteni,véleményt mondani róla.

Furcsa,hogy a barátaim és a családom szemében nem vagyok elkényeztetett,h*lye pics@...

Ez volt a legutolsó látogatásom ezen az oldalon,mert rádöbbentem,hogy ide csak irigy,rosszindulatú,b*nkó emberek járnak.Próbáltam a ti szemszögetekből látni a dolgot,de akkor is arra jutottam,hogy olyanokat én senkinek nem írnék,mint amiket ti írtatok nekem.

2011. jún. 8. 15:20
 76/91 anonim ***** válasza:
85%

képzeld el, nem csak bunkó emberek járnak ide

és neked is meg van a véleményed rólunK? képzeld nekünk is, és azért neveznek elkényeztetett p...nak, mert az vagy és kész nincs rajta mit szépíteni. A szüleid meg a barátaid persze, hogy azt mondják, hogy nem vagy az....sok eszed van, na mind1 a lényeg az, hogy az embereknek itt az a bajuk veled, hogy ameddig a legtöbbjük 60ezerért szarrá dolgozza magát és alig tudja kifizetni számláit, neked az a bajod, hogy nem kapsz iPad-et. És az emberek enm irirgyek, hanem szánalmat éreznek irántad, hogy ezek a legnagyobb gondjaid az életben, hogy 200ezres kütyüket kész

mi is jó anyagi helyzetben élünk, de nem lenne pofám 200ezres izéket kérni, mivel fölösleges, van egy 120ezres laptopom, 3 éves, tökéletesen megfelel a célnak. Mindent megkapsz, aztán a szüleid pénzére vered magad, ezért utálnak

na csak ennyit akartam 16L

2011. jún. 8. 16:05
 77/91 anonim ***** válasza:
85%
te voltál az az értelmes, aki az egyik kérdésnél leoltotta a kérdezőt, hogy miért ír ki veled kapcsolatban kérdést? mi az, hogy ilyeneket írkálsz, hogy a legjobb gimibe fogsz járni, mert vannak ISMERETTSÉGEITEK. képzeld el, nem ismerettséggel kellene bejutni, hanem tudással, ennyit rólad....úúúúrristen az ilyen emberek...........
2011. jún. 8. 16:07
 78/91 anonim ***** válasza:
83%
osztálykirándulásra is szeretnéd már vinni? minek menőzni? hogy a szegényebb gyerekeknek megmutathasd, hogy neked milyen jó cuccaid vannak? szánalmas vagy....
2011. jún. 8. 16:09
 79/91 anonim ***** válasza:
83%

ÓÓ, mit és képzeltek magukról a szüleid, hogy nem vették meg elsőre a 200.000 forintos iPadot? Ez a gyerekekkel szemben elkövethető legnagyobb bűn, amit 50 évvel a börtönben kellene büntetni.

Nem érzed azt a furcsa belső érzést a gyomrodban? Nem a gyomorgörcsre gondolok, hanem az ÉSZREVETTEM-MILYEN-SZÁNALMAS-VAGYOK érzés.

2011. jún. 8. 18:08
 80/91 anonim ***** válasza:
82%
Mekkora kis telhetetlen izé a kérdezö... Komolyan de szeretném ha mi is ilyen jó helyzetben lennénk, hogy még iPadért könyöröghessek miközben a kezemben tartok egy netbookot, egy mobilt meg egy iPodot...
2011. jún. 8. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!