Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy beszéljem rá anyát erre?...

Hogy beszéljem rá anyát erre? (Sürgős! )

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék végre egy iPad-et,de anya nem akarja megvenni...:S

Apának is mondtam már,de Ő most vett új telefont nekem,ezért az mondja,hogy csak a névnapomra kaphatok drágább ajándékot(ami július végén van).

De mikor anyának mondtam,hogy vehetne egyet,akkor elkezdte mondani,hogy most kaptam új netbookot(az a most karácsonykor volt),meg hogy az iPodomat sem tudom használni(ami nem igaz,csak az első pár hétben ment nehezen a dolog -.-).

Viszont június 13.-án megyünk osztálykirándulásra és azt szeretném,hogy addigra megkapjam az iPad-et.

De anya hajthatatlan,mert szerinte elég a netbook nekem...

Nem tudom,hogy mit csináljak még.Könyörögtem,sírtam,mindent csináltam,de anya azt mondta,hogy talán a ballagásomra megveszi,de az jövőre lesz!Arra meg már mást néztem ki...:S

És ne azzal gyertek,hogy azért nem veszi meg,mert nincs rá pénze.Nem állunk rosszul anyagilag,szóval nem hiszem,hogy azért nem kaphatom meg,mert nincs pénzünk rá.

Ti hogy csinálnátok?

(Kulturált válaszokat kérek)

14L

2011. jún. 5. 17:36
 61/91 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nem akarsz egy ipad-et venni?? Ha már ennyire jól megy??? Minek egy notebook meg egy ipad... Tudod mire való, hát k*baszotúl nem arra hogy a hülye haverjaidnak mutogasd meg arra csorgasd a nyálad esténként + a szüleidet nyaggatni hogy vegyenek egy új apple csodát majd jövőre mit kérsz?? egy autót, vagy netán egy házat?? ha már jól megy miért ne??? ribanc.. Egyébként ha majd lesz SAJÁT pénzed akkor majd tudod értékelni..
2011. jún. 7. 15:28
 62/91 anonim ***** válasza:
55%

Egyébként off és nem feltétlenül neked szól, bárki válaszolja meg, de mire való az IPad???

14L

2011. jún. 7. 15:49
 63/91 A kérdező kommentje:

15:49:

Kis helyen elfér,nem kell neki annyi hely,mint a netbookoknak/notebookoknak.Lehet rajta netezni,képeket és videókat nézni.

És irtózatosan jól néz ki :DD

Amúgy a többi 'kedves' válaszolónak írnám,hogy csak magukat minősítik ezzel a viselkedéssel...

Nem hiszem,hogy nektek annyira sok közötök lenne ahhoz,hogy én mit csinálok.

2011. jún. 7. 17:14
 64/91 anonim ***** válasza:
85%
igazad van, neked már van netbookod, de neked muszály egy ipadod is csak mert kisebb és jobban néz ki, de ugyanarra való... és én ezzel magamat minősítem? nem hiszem... de tudod mit? én jobban sajnállak mint bárki mást a földön, hogy ilyenek a szüleid, akik minden bizonnyal nem foglalkoznak veled, csak elhalmoznak ajándékokkal. amúgy engem a viselkedésedben az irritál, hogy mennyire nem érdekel az, ha kapsz valamit. neked akkor máris a legújabb, legszuperebb dolog kell, csak hogy menőzzél vele. és azt mondod nincs semmi közünk ahhoz, hogy te mit csinálsz? szerintem van, ugyanis feltetted ezt a kérdést. ha már feltetted tűrd el hogy válaszolnak rá. nem kell kiakadni,ha valaki megmondja a véleményét, mert ilyen viselkedés mellett az életben még fogsz kapni pár ilyet. :D
2011. jún. 7. 17:52
 65/91 anonim ***** válasza:
84%
Ez egy szórakoztatási eszköz, direkt nem is lehet rajta dolgozni. Elmondom mire kell neked: Az iskolában akarasz a többiek előtt facebookozni. Téged is minősít a saját írásod. Én a magadfajta embert nem tartom semmire. Egy éretlen , elkényeztetett kislány vagy , aki kisírt magának még egy drága játékot. Visszatérve még, az iPad egy tökéletesen felesleges, nélkülözhető cucc, amit csak a sznobok és az "Isznobok" használnak. Felnőttnek haszontalan , nemhogy egy gyereknek. Pláne , hogy még netbookod is van...
2011. jún. 7. 19:10
 66/91 M@x ***** válasza:
85%

Foglaljuk össze:

Nemrég kaptál új telefont,

Netbook-ot kaptál karácsonyra,

Van egy iPod-od,

És te még akarsz egy iPad-et is!

Elégedj meg azzal amid van!

iPhone nem kéne?

2011. jún. 7. 19:14
 67/91 M@x ***** válasza:
85%
Nem akartalak megbántani, de én örülnék ha csak az egyik meglenne
2011. jún. 7. 19:16
 68/91 A kérdező kommentje:

Nem tehetek róla...Én csak új netbook-ot kértem,a többit mind ajándékba kaptam.

Az iPod-ot viszont magamnak vettem,a saját pénzemből!

Szóval én is tudok pénzt gyűjteni és nem csak anyuéktól kérek pénzt!

2011. jún. 7. 19:26
 69/91 anonim ***** válasza:
60%
A saját pénzedből, amit szintén nagyszülőktől vagy anyádéktól kaptál mondjuk zsebpénz gyanánt vagy ajándékba? Ez aztán tényleg dicséretes. A saját pénzed az, amiért te dolgozol meg, az összes többi ajándék.
2011. jún. 7. 20:18
 70/91 anonim ***** válasza:
81%
mennyi nálatok a zsebpénz??? 200 ezer?? mert te saját pénzből vetted júúúj még mindig egy rinyálós szánalmas segg vagy.. el tudom képzelni ahogy írta: " júj de finom akkor nézzük szeretnék egy ipadot.. yeah ez is meg lesz mind a többi cuccom ami a sarokba van dobva és nem is használom és pont le sz*rom a válaszokat de azért ki írom a kérdést.. és most megyek egy sórt rinyálni a szüleimnek mert én abba vagyok a legjobb hi hi.. de azért meg kaptam jípi most már tudok facebook-ozni úgy hogy iskolába vagyok nagy képernyőn yíííí.. jövőre házat kérek yíííííííííííííííííííííííííí" ez a szinted..
2011. jún. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!