Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy beszéljem rá anyát erre?...

Hogy beszéljem rá anyát erre? (Sürgős! )

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék végre egy iPad-et,de anya nem akarja megvenni...:S

Apának is mondtam már,de Ő most vett új telefont nekem,ezért az mondja,hogy csak a névnapomra kaphatok drágább ajándékot(ami július végén van).

De mikor anyának mondtam,hogy vehetne egyet,akkor elkezdte mondani,hogy most kaptam új netbookot(az a most karácsonykor volt),meg hogy az iPodomat sem tudom használni(ami nem igaz,csak az első pár hétben ment nehezen a dolog -.-).

Viszont június 13.-án megyünk osztálykirándulásra és azt szeretném,hogy addigra megkapjam az iPad-et.

De anya hajthatatlan,mert szerinte elég a netbook nekem...

Nem tudom,hogy mit csináljak még.Könyörögtem,sírtam,mindent csináltam,de anya azt mondta,hogy talán a ballagásomra megveszi,de az jövőre lesz!Arra meg már mást néztem ki...:S

És ne azzal gyertek,hogy azért nem veszi meg,mert nincs rá pénze.Nem állunk rosszul anyagilag,szóval nem hiszem,hogy azért nem kaphatom meg,mert nincs pénzünk rá.

Ti hogy csinálnátok?

(Kulturált válaszokat kérek)

14L

2011. jún. 5. 17:36
 11/91 anonim ***** válasza:
95%
Mi kimondottam jól állunk, de úgy látom szüleid kicsit elkényeztettek. Van akinek tévéje sincs.
2011. jún. 5. 17:56
 12/91 anonim ***** válasza:
95%
Ezek szerint nincs is szükséged az Ipad-re, csak fel akarsz vele vágni a kiránduláson az osztálytársaid előtt. Ez undorító! Remélem tényleg nem veszi meg Anyukád és névnapodra is valami szerényebb ajándékot kapsz. Ha szereted a szüleid, akkor a szerényebb ajándéknak is örülsz és nem követelőzöl! Ez undorító!
2011. jún. 5. 18:00
 13/91 anonim ***** válasza:
95%
Ha ezerszer megvehetném a 14 évesemnek, akkor se venném meg a negyedik elektronikus kütyüt is az évben. Nem kell mindent megkapnod. Így is el vagy kapatva rendesen.
2011. jún. 5. 18:01
 14/91 A kérdező kommentje:

Sajnálom azokat,akiknek még tévéjük sincs,a szüleim éppen ezért jótékonykodnak minden évben.

Nem az osztálytársaim előtt akarok felvágni vele,nekik is hasonló dolgaik vannak,nem ilyenekkel vágunk fel egymás előtt.

2011. jún. 5. 18:02
 15/91 anonim ***** válasza:
95%
Elkényeztetnek a szüleid valóban.Vannak ugyan irigy emberek,de az előttem szólókkal mind-mind egyet értek.Nem szabad egy 14 évesnek ennyi mindent kapni.Nekem van egy S5230-ám meg van egy 5 éves HP 500 laptopom meg egy kis képernyőjű Orion tévém.Névnapomra virágot kaptam meg egy új napszemüveget és ezzel vigyorogtam körbe a fél falut.Mert ennyinek is örültem,nem hogy egy iPadnak!!!:OOOO ipad.. nem akarnék ilyeneket csak azért,hogy "menő" legyek.. nem lennék vele az,főleg nem középiskolában.Ugyanis nálunk már nem a "menő" "nem menő" dolog megy,hanem,hogy hogyan dolgozzunk meg a saját pénzünkért.Én azért az aláírásért akartam hisztizni,ami azt jelentené,hogy dolgozhatnék nyáron.. de nem engedik,isten tudja,miért..:S és nem ilyenekért!
2011. jún. 5. 18:04
 16/91 anonim ***** válasza:
94%
a szüleid már így is elkényeztettek , minek kell neked iPad egy netbook mellé..?? ne vágjál már fel ezzel ,nem erre van az osztálykirándulás így csak egy elkényeztetett pi*a leszel mindenki szemében. Valaki nagyon örülne ha annyi dolga lenne mint neked , szánalmas h bőgve könyörögsz meg minden , nem a te pénzed , majd ha te dolgozol veszel magadnak.
2011. jún. 5. 18:04
 17/91 anonim ***** válasza:
80%

Két nagy pofon kéne neked, nem iPad, azt se tudod mire jó, gőzöd nincs a pénz értékéről, csak rinyálsz mint egy hülye csecsemő. Fogadok a büdös életben semmiért nem dolgoztál meg, ugyan miért érdemelnéd meg az iPadet?

Semmiért. Hányok tőled.

2011. jún. 5. 18:16
 18/91 A kérdező kommentje:

18:16

Tudsz olvasni?Mert ha igen,akkor nem hiszem,hogy elküldted volna a válaszodat...

2011. jún. 5. 18:18
 19/91 anonim ***** válasza:
94%
Tisztán látszik, hogy csak fel akarnál vele vágni, mert ha nem így lenne, tudnál legalább a névnapodig várni és nem követelnéd mire lesz a kirándulás! Már így is nagyon elkényeztettek a szüleid.
2011. jún. 5. 18:28
 20/91 anonim ***** válasza:
92%
bcs a kérdésért de mire kell neked az ipad?
2011. jún. 5. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!