Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy beszéljem rá anyát erre?...

Hogy beszéljem rá anyát erre? (Sürgős! )

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék végre egy iPad-et,de anya nem akarja megvenni...:S

Apának is mondtam már,de Ő most vett új telefont nekem,ezért az mondja,hogy csak a névnapomra kaphatok drágább ajándékot(ami július végén van).

De mikor anyának mondtam,hogy vehetne egyet,akkor elkezdte mondani,hogy most kaptam új netbookot(az a most karácsonykor volt),meg hogy az iPodomat sem tudom használni(ami nem igaz,csak az első pár hétben ment nehezen a dolog -.-).

Viszont június 13.-án megyünk osztálykirándulásra és azt szeretném,hogy addigra megkapjam az iPad-et.

De anya hajthatatlan,mert szerinte elég a netbook nekem...

Nem tudom,hogy mit csináljak még.Könyörögtem,sírtam,mindent csináltam,de anya azt mondta,hogy talán a ballagásomra megveszi,de az jövőre lesz!Arra meg már mást néztem ki...:S

És ne azzal gyertek,hogy azért nem veszi meg,mert nincs rá pénze.Nem állunk rosszul anyagilag,szóval nem hiszem,hogy azért nem kaphatom meg,mert nincs pénzünk rá.

Ti hogy csinálnátok?

(Kulturált válaszokat kérek)

14L

2011. jún. 5. 17:36
 51/91 anonim ***** válasza:
82%
Gratulálok!Bár minden embernek ez lenne a legnagyobb problámája,hogy kap-e Ipad-et.Másnak fedél sincs a feje fölött!Ahogy meg leírtad,látszik,hogy jómódúak vagytok...De azért,ennek is van határa!Elég telhetetlen vagy,én örülnék,ha a Te dolgaid közül a negyede lenne csak meg!Az erőszakosságoddal,hogy sírsz,meg "mindent csinálsz" még csak jobban úgy lesznek vele a szüleid,hogy azért SEM!
2011. jún. 6. 17:52
 52/91 anonim ***** válasza:
82%

De jó, hogy ti ilyen k.rva jól álltok.

Én már elég régóta vágyom rendes tankönyvre és nem könyvtárira amibe tudok írni és aláhúzgálni. Majd ha ez a hatalmas problémád megoldódik, segíthetnél. Kösz

17/L

2011. jún. 6. 20:42
 53/91 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező!

Nekem is van saját laptopom(4 éves) saját fényképezőm,mp3-mam,mp4-em és hifim és egy jó kis sony zenetelóm.Nyilván örültem a dolgoknak,pláne régebben,de nem ezek boldogítanak.Tudod mikor jöttem erre rá?Amikor 11 éves koromban anyukám meghalt,de még előtte fél óráig élet és halál között volt,és végig kellet néznem.Apukám nem törődik annyira velem,nem tudok vele semmit megbeszélni.A mamám rákos lett,de most jól van.Az osztályban 8 évig utáltak,csúfoltak,mert irigyelték,hogy a szüleim,tanult,jó emberek.Az anyagi helyzetünk normál szintű,és hogy milyen jól tanulok.Aztán 3 éve pánik beteg lettem,állandó szorongással.Hipchondriával és depresszióval.Feküdtem már az intenzíven is nem egyszer,4 el is vitt a mentő 180-as pulzussal.Ezek mind pánik tünetek.Ezenkívvül állandó szédülés,volt olyan,hogy a mama úgy kísért el a mosdóba egy hétig is,szorította a karom.Annyira szarul voltam.Mostmár kezdek meggyógyulni lelkileg,viszont a sérelmeim örökre megmardnak,pláne anyukám elvesztése miatt.Mostanában meg már 2 hónapja nyirokcsomó duzzanatom van,amik nagyon fájnak.Nagyon félek,hogy nem limfóma-e.Holnap után megyek uh-ra.Stb...

Ezzel azt akarom leírni neked,hogy majd,ha ráérek,akkor megsajnállak,hogy mennyi problémád van már ennyi idősen.LOL

Arról nem bezsélve,hogy végig kitűnő voltam,mindig kaptam 2-3 tantárgyból dícséretet.Országos angol versenyen 1. lettem,ami Bp-n az ELTE termésszettudományi karán adtak át.Annak örültem volna,ha akkor anyukám ott van,és ha végre teljesen egészségessé válok testileg és lelkileg.

Szóval erről ennyit,remélem ezután legalább csak egy kicsit magadba nézel...

Nyáron nagy "unalmad" közepette inkább menj el egy állatmenhelyre és vállalj jótékonyságból ingyen munkát szerintem.Legalább akkor tennél valami nagyon szép dolgot is,és akkor majd a szüleid is szívesbben vesznek neked új dolgokat...

15/L

2011. jún. 7. 00:13
 54/91 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó vagyok:mp3-mam nincs már,mert sajnos tönkrement 2 éve
2011. jún. 7. 00:15
 55/91 anonim ***** válasza:
84%
Itt dicsekszel, hogy milyen gazadagok vagytok, meg oltod a válaszolókat. De arra a kérdésre, hogy miért van szükséged az ipad-re nem tudtál választ adni. Az ipad dicsekvésen kivül nem jó semmire. Az egész apple arra épül, hogy lehessen jól dicsekedni a cuccokkal, de egyik sem jó semmire. Én nem vennék semmilyen apple cuccot mégha tele lennék pénzzel sem, inkább valami értelmesebb dolgot vennék belőle.
2011. jún. 7. 14:10
 56/91 A kérdező kommentje:

Már régen lezártam ezt a dolgot.

Megoldottam,kész.

Nem akarok több olyan választ,hogy minek kell nekem,hogy mekkora problémáim vannak,meg hasonlók.Igen,nekem ilyenek a problémáim!Gond?!

Eltudom dönteni,hogy mire költöm a pénzünket.

2011. jún. 7. 14:39
 57/91 anonim ***** válasza:
84%

Mire való az Ipad? Mire való anetbook? Halál komolyan kérdem, mert én 16 éves létemre nem tudom (a koromat azért írtam, hogy tudd, nem vagyok még 60 éves). A telefonom se androidos, se nem okos, még csak nem is érintős, de lehet vele telefonálni, a facebookra meg egyéb sz@rságra meg ott a laptop (2 nyarat végigdolgoztam érte, ha érdekel, pedig az én anyukám az utolsó vasát is ráverte volna ha csak kitátom a számat, csak tudod én akkor nem biztos hogy tükörbe tudtam volna nézni, amely szokásomról pedig nem szeretnék lemondani.)

De gondolom az én hozzáállásom űbergáz, meg minden....

16/l

2011. jún. 7. 14:44
 58/91 anonim ***** válasza:
87%
El tudod dönteni mire költöd a pénzeteket? Fogalmi zavarban vagy kislány, az a SZÜLEID pénze, neked ahhoz semmi közöd. Mutasd már meg anyukádnak a kérdésesed, szerintem nagyon "büszkék" lennének rád....
2011. jún. 7. 14:56
 59/91 anonim ***** válasza:
85%

Még valami: Legutóbbi szülinapomra elmentünk anyával vásárolni 15000 forint értékben, névnapomra meg tábla csokit kaptam, és átlagon fölül boldog voltam, mert a ruhák irtó csinik, + egy teljes napot anyuval töltöttem, amíg kiválasztottuk, a csoki meg finom volt.

Én azon akadtam ki, hogy "sajnálom azokat, akiknek nincsen tévéjük, mi ezért jótékonykodunk" Nekünk volt, de eladtuk. Mert nem érdekelt. Anyu sokat dolgozik, énnekem meg sok a haverom, akivel elütöm az időt estig. Este meg már 11-kor lefekszek. Tehát nem kell lesajnálni azt, akinek nincs tévéje.

Még mindig 16/l

2011. jún. 7. 14:57
 60/91 anonim ***** válasza:
80%
Szabad érdeklődnöm, hogy oldottad meg?
2011. jún. 7. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!