El lehet viselni az ilyen anyát?
Figyelt kérdés
Mindig beszél. Állandóan. Legtöbbször olyan témákról, ami engem abszolút nem érdekel. Van hogy elhatározom, hogy ma délután ezt-meg-azt elolvasom, filmet megnézek, de bejön, leül az ágyra, és elkezdi mondani, hogy mit látott a 150 részes olasz filmsorozatban. És nem jutok semmire, mert nem akarom megsérteni azzal, hogy nem figyelek rá. Habár nagyon sokszor máson gondolkodom. Van hogy próbálom jelezni, hogy mennék máshova, pl WC-re, vagy inni, vagy csak egyszerűen kimennék a szobából, nem veszi a lapot. Volt már, hogy időre mentem, de mondta, mondta, és 15 percet késtem. Hogyan oldhatnám meg ezt a problémát? Egyébként csak ketten élünk itthon, de van neki egy jó barátja is, azzal is nagyon sokat beszél, de akkor is... 17/F2011. aug. 25. 22:38
1/5 anonim válasza:
El lehet viselni, igen. Tedd fel magadnak a kérdést, "Boldogabb lenne az életem anyám nélkül?" Gondolom nem... És örülj, hogy "csak" ennyi a gondod vele, nem ver, nem piszkál, nem bánt, normálisan gondoskodik rólad, és ami a legfontosabb: Szeret.
2/5 anonim válasza:
Jó az azért elég durva,hogy arra gondoljon,hogy milenne ha nem élne?!
Beszéld meg vele,hogy mittudomén x időpontba csak rá figyelsz addig pedig intézzétek a dolgotokat.:/
3/5 anonim válasza:
örülj neki,hogy ilyen.az én anyám nem csak akkor zsól hozzám,ha muszály,meg semmit sem tudok neki elmondani,pedig lenne miről beszélnünk.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem fog megsértődni, ha finoman szólsz neki, hogy szeretnél egy kicsit másra koncentrálni, és nem érsz rá most beszélgetni - és esetleg később folytatjátok. Biztos megérti. Egyébként meg igen, el lehet viselni. Sőt, még szeretni is lehet ;)
18/L
5/5 anonim válasza:
Második, hol olvastál te olyat, hogy mi lenne, ha nem élne az anyja?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!