Azt hiszem anya egy más férfiba szerelmes.Az egész egy nagyon hosszú sztori...emlékszem olyan 8 éves lehettem mikor minden elkezdődött.Gyönyörű családi életünk volt..nyugalom,szeretet..szóval 2-en vagyunk testvérek,a tesóm 5-évvel fiatalabb nálam.Szóval volt egy pasi aki mindenféle gondokkal küszködött és megismerkedett anyuékkal...rövid idő elteltével a férfi mindig nálunk volt amikor édesapja dolgozott...ahányszor megérkezett az volt "kicsim menj ki az udvarra játszani"...Több kompromittáló helyzetre emlékszek vissza,olyanokra mint például,hogy benyitottam a konyha ajtón,és a férfi megcsókolja anya nyakát...sajnos ezek az emlékek már nm annyira tiszták..és nm tudom h csak képzelődtem vagy tényleg jól emlékszek.. mert mindennek már 6 évinél több.Később a férfi elment a feleségével a gondok miatt(a feleség nagy féltékenységi jeleneteket rendezett...amikről az én apám is tudott..szóval fogalmam sincs mi játszódhatott le édesapja szívében...de nm ilyen gondok miatt utaztak el,azokról nm beszélnék)..szóval folytatódott a családi élet...anyával remekül megértjük egymást és apával is ...de azért nekem még nm volt vége...6 év elteltével egyszer csak felbukkan a pasi...bejött üdvözölni újra ...természetesen apu is itthon volt...de most a férfi rendszeresen jön be olyankor amikor apu dolgozik...én már nm bírom tovább a kételkedést meg a tétlenséget..bizonyára már apu is kételkedik valamilyen szinten...mostmár 15 éves vagyok és nagyon megvisel az egész....nagyon családcentrikus vagyok és csak remélni tudom h nm lesznek nagy veszekedések és újra minden rendben lesz....a múltkor én is anyával kávéztam amikor a pasi megérkezett ...és végig azt hangsúlyozta h nm lehet azzal akit szeret...valami van anya tekintetében amikor ránéz az illetőre...Szóval tiszteletben akarom tartani anya érzéseit de nm bírom h a család már nm olyan mint régen ...éjjelenként sírás fog el amikor az egészre gondolok...Fogalmam sincs mit tegyek ...kérdezzek rá h mi van kettejük között...vagy inkább hallgassak az egészről...
2011. aug. 11. 06:45
1/9 anonim válasza:
ha tényleg jo a viszonyotok akkor kérdezz rá neked is jobb ha tudod mi a valodi
2011. aug. 11. 07:41
2/9 anonim válasza:
Szerintem is kérdezz rá.
Úgy majd tisztán látsz és talán ha gond van jobb belátásra tudod "téríteni" anyukádat.:/
2011. aug. 11. 08:40
3/9 anonim válasza:
kérdezz rá, de ne indulatosan. Kezdjetek el beszélgetni, olyan meghittem, és akkor hozd szóba, meséld el azokat az emlékeket. Legyetek kettesben, mikor megkérdezed!
2011. aug. 11. 09:35
4/9 anonim válasza:
Kérdezz rá!
Velem is ugyanez volt,csak apával.Amikor anya nem volt itthon több órát beszélgetett valakivel telefonon,de amikor megkérdeztem kivel,nem válaszolt,vagy zavarba jött.Akkor már sejtettem,hogy valami nincs rendben.Aztán találtam egy sms-t(tudom nem szabadott volna,de megnéztem a telefonját)és akkor rájöttem.Senki sem tudott róla csak én.Apától nem mertem megkérdezni,ezért elmondtam anyának.Így kiderült minden.Az elején nagyon nehéz volt(nagyon-nagyon).Emlékszem majdnem minden nap sírtam..
Ezt csak leírtam,nem biztos,hogy a te szüleid elválnak(én nagyon remélem,hogy nem),de hogyha jó viszonyban vagy az anyukáddal mindenképp kérdezz rá.
Remélem minden újra rendben lesz! :)
14/L
2011. aug. 11. 11:31
5/9 anonim válasza:
azt irtad hogy nagyon jó a viszonyod anyukáddal,így probléma nem lehet belőle ,ha rákérdezel.de ne ronts rá,vezesd fel a témát.aztán majd te is másképp látod a dolgokat,ha anyukád elmondja neked az ő variánsát is.de ha viszonya van és megkéri hogy ne mondd el apukádnak,mert akarja,akkor azt tartsd tiszteletben.az én szüleim is elváltak,de nem ilyen megcsalós ügyből.senkinek nem kívánom,mert nagyon nehéz feldolgozni,de mindenképpen beszéld meg Édesanyáddal,mert az sem jó,ha örökké magadban szenvedsz.Bátorság.
2011. aug. 11. 17:32
6/9 anonim válasza:
Ásd el a pasit.
2011. aug. 11. 18:39
7/9 anonim válasza:
Mindenképpen kérdezd meg anyukádat. És jó lenne, ha apukád is tudná az igazat, mert hát mégis csak a férje.
2011. aug. 11. 20:06
8/9 anonim válasza:
kérdezd meg. nálunk ugy volt, hogy apum boltba dolgozott ahogy anyu is. és amikor jött egy nő, és apu épp ült és evett, anyu ált a pultnál és amikor a nő odament fizetni, apu egyből felugrott h majd ő kiszolgálja. sms-ztek is sokszor. anyu olvasott párat és amikor szoba került apunál, akkor apu kiakadt hogy ne turkáljon a telefonjába. anyu gyanakodott és mesélte nekem, mivel én és anyu köztem nagyon jó kapcsolat van, míg tesómnak nem mondd el ilyen dolgokat. tesóm inkább a lázadós típus, gondolom azért is. mindegy szerintem is kérdezz rá! (nálunk megoldodott az ügy, amikor anyu és apu is máshova ment dolgozni)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!