1 hónap múlva anya leszek és egyáltalán nem érzek semmit, nincs anyai ösztönöm. Miért van ez? 6 éve szeretnék már gyereket! Azt hittem meghatottabb és felelősségteljesebb leszek! Csalódtam magamban!
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 14:46
1/9 anonim válasza:
Majd megjön,ha meglátod a babádat!
2/9 anonim válasza:
Így van! Amint megszülöd a babád és a külvilág részese lesz, meg fog jönni az anyai ösztön, a védelmezés!
3/9 anonim válasza:
ne aggódj, majd jön az az érzés... mindig azt olvastam mindenhol, hogy amikor megszületik, majd elönt a nagy euforikus anyai szeretet... hát, szeretet volt, meg csodálkozás, de semmi eufória, olyan fáradt leszel, hogy csak na... majd szépen jön minden, és észre sem veszed, az életedet adnád érte.... :-) jó babavárást, jó egészséget és sok szerencsét.
4/9 anonim válasza:
Sok nőnél az anyai ösztönt csak a szülés közben átélt stressz hozza elő.Ne aggódj,ha meglátod és a karodban lesz semmi nem lesz fontosabb nála a világon:))37hkm
5/9 anonim válasza:
Az én lányom 2 hónapos, és csak 1-2 hete kezdtem el érezni azt, hogy anya vagyok, pedig én is akartam a babát. Úgyhogy nyugi :)
6/9 A kérdező kommentje:
Csak annyit tudok mondani, hogy KÖSZÖNÖM
2010. márc. 17. 15:01
7/9 anonim válasza:
szerintem azért van, mert még nem mered elhinni, hogy ez tényleg igaz, nem mered igazán beleélni magad, én is akkor hittem el igazán, mikor már ott volt egy egészséges baba
8/9 anonim válasza:
Én utólag éreztem magamon, miután már megszületett a babám, hogy nem voltam olyan érzelmes mint vártam volna...de amióta megvan teljes erővel működik az anyai ösztön :) Ne aggódj :)
9/9 anonim válasza:
Én 19évesen lettem anyuka,és mikor kibujt a kicsi nem sirtam örömömben stb..(fáradt voltam).persze örültem meg csodáltam,de az igazi imásat 3 hátre rá jött.jön majd magátol minden.fiatal avgyok mágis szépen,segitség nélkül ellátoma Fiamat.Te is igy teszel majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!