Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy beszéljem rá anyát erre?...

Hogy beszéljem rá anyát erre? (Sürgős! )

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék végre egy iPad-et,de anya nem akarja megvenni...:S

Apának is mondtam már,de Ő most vett új telefont nekem,ezért az mondja,hogy csak a névnapomra kaphatok drágább ajándékot(ami július végén van).

De mikor anyának mondtam,hogy vehetne egyet,akkor elkezdte mondani,hogy most kaptam új netbookot(az a most karácsonykor volt),meg hogy az iPodomat sem tudom használni(ami nem igaz,csak az első pár hétben ment nehezen a dolog -.-).

Viszont június 13.-án megyünk osztálykirándulásra és azt szeretném,hogy addigra megkapjam az iPad-et.

De anya hajthatatlan,mert szerinte elég a netbook nekem...

Nem tudom,hogy mit csináljak még.Könyörögtem,sírtam,mindent csináltam,de anya azt mondta,hogy talán a ballagásomra megveszi,de az jövőre lesz!Arra meg már mást néztem ki...:S

És ne azzal gyertek,hogy azért nem veszi meg,mert nincs rá pénze.Nem állunk rosszul anyagilag,szóval nem hiszem,hogy azért nem kaphatom meg,mert nincs pénzünk rá.

Ti hogy csinálnátok?

(Kulturált válaszokat kérek)

14L

2011. jún. 5. 17:36
 21/91 anonim ***** válasza:
93%
Elkényeztetett kis göcsört vagy.
2011. jún. 5. 18:43
 22/91 anonim ***** válasza:
94%
Keresd meg a rávalót! Könnyű más pénzét költeni! Szerinted szarják a szüleid a pénzt?
2011. jún. 5. 18:51
 23/91 anonim ***** válasza:
85%
Bár egyetértek a többiekkel, de azért mégis válaszolok. Biztos van valami, amiben meg tudnátok egyezni. Ajánld fel, hogy az iPadért cserébe te is teljesíted anyukád egy kérését. Tudod, valamit valamiért.
2011. jún. 5. 19:00
 24/91 anonim ***** válasza:
94%

Egyetértek az előttem szólókkal!

15 éves vagyok, és nincs se netbookom, se iPodom és iPadem se. És boldog vagyok.

Bár most mi éppen nem állunk nagyon jól anyagilag, de csórók se vagyunk, és ha milliomosok lennénk, akkor se kellene.

Van egy Sony Ericsson K550i-m, azzal telefonálok és azon hallgatok zenét. Van egy számítógépem is (már legalább 4 éves). És tök jól elvagyok. Sőt, ha ezek nem lennének, akkor is ellenék.

És undorító, hogy ilyenért képes vagy hisztizni. Örülj, hogy ennyi mindened van.

Amúgy mire használnád az iPad-et?

2011. jún. 5. 19:01
 25/91 anonim ***** válasza:
93%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:01

Na veled értek teljesen egyet.Abszolút mindenben.. tök jól elvagyok,és ezek nélkül is ellennék..

2011. jún. 5. 19:17
 26/91 anonim ***** válasza:
91%

Egyet értek az előttem válaszolókkal, de szerintem csak a kiscsajjal van gáz, a szülei szerintem csak szimplán jómódú emberek, mert netbook( laptop, asztali gép...)szerintem már a tanuláshoz is fontos, legalábbis nekem, tételezzük fel, hogy elromlott a régi telója, vagy neki öreg volt, kapott egy újat, lehet hogy drága volt, de a telefon is kell. Az meg, hogy az iPad-et nem szeretnék megvenni neki csak úgy( mondjuk névnapra is nagy, de mind1), és még állítólag jótékonykodnak is( én elhiszem), becsülendő, én is ilyen szülő szeretnék lenni kb. 20 év múlva.

Te meg szerintem fogd vissza magad, tudod hogy van, aki az iPad árának töredékéből él havonta? Vagy pl. tudod, hogy mennyibe kerül bármi is a boltban pl.? Vagy hogy mennyi az áramszámlátok?

2011. jún. 5. 19:17
 27/91 anonim ***** válasza:
88%
Komolyan mondom, eszem megáll :) Az én szüleim is megvesznek nekem sok mindent, amit kérek, mégis van bennem annyi, hogy nem a legdrágábbat kérem mindenből (pedig lenne arra is pénzük), és tök jól elvagyok az átlagos cuccaimmal is. A névnapos drága ajándékra csak annyit, hogy ma van a névnapom, és annyit kaptam ajándékba, hogy boldog névnapot, meg egy tábla csokit, és tudod hogy ennek is őszintén örültem, mert nem vártam el ezt sem? Nem ártana, ha kicsit visszafognád magad, és megtanulnád értékelni a dolgokat, mert ez szánalmas, amti csinálsz.
2011. jún. 5. 19:52
 28/91 A kérdező kommentje:
"köszönöm" a válaszokat,most már nem téma,megoldódott az ügy.
2011. jún. 5. 19:56
 29/91 anonim ***** válasza:
92%
Megoldódott... el tudom képzelni, hogy a földön hisztizel a kis játékodért.
2011. jún. 5. 20:15
 30/91 anonim ***** válasza:
92%
tehát megkapod, és kihisztizted? csak gratulálni tudok. pff..
2011. jún. 5. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!