Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy beszéljem rá anyát erre?...

Hogy beszéljem rá anyát erre? (Sürgős! )

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék végre egy iPad-et,de anya nem akarja megvenni...:S

Apának is mondtam már,de Ő most vett új telefont nekem,ezért az mondja,hogy csak a névnapomra kaphatok drágább ajándékot(ami július végén van).

De mikor anyának mondtam,hogy vehetne egyet,akkor elkezdte mondani,hogy most kaptam új netbookot(az a most karácsonykor volt),meg hogy az iPodomat sem tudom használni(ami nem igaz,csak az első pár hétben ment nehezen a dolog -.-).

Viszont június 13.-án megyünk osztálykirándulásra és azt szeretném,hogy addigra megkapjam az iPad-et.

De anya hajthatatlan,mert szerinte elég a netbook nekem...

Nem tudom,hogy mit csináljak még.Könyörögtem,sírtam,mindent csináltam,de anya azt mondta,hogy talán a ballagásomra megveszi,de az jövőre lesz!Arra meg már mást néztem ki...:S

És ne azzal gyertek,hogy azért nem veszi meg,mert nincs rá pénze.Nem állunk rosszul anyagilag,szóval nem hiszem,hogy azért nem kaphatom meg,mert nincs pénzünk rá.

Ti hogy csinálnátok?

(Kulturált válaszokat kérek)

14L

2011. jún. 5. 17:36
 41/91 A kérdező kommentje:

És ezt most muszáj volt velem megosztanod?

Enélkül is tudtam volna folytatni az életemet...

2011. jún. 6. 14:13
 42/91 anonim ***** válasza:
81%

Csak egy,csak egyetlenegy pillanatra gondold végig azoknak a helyzetét,akik pl.Afrikában,a legszegényebb városokba,falvakban élnek,és a szülők nem azt mondják a gyerekeiknek,hogy ma te nem számítógépezhetsz,vagy most nem kaphatsz új iPad-et,hanem azt,hogy ma te nem ihatsz,mert még vizük sincs.Én a helyedbe k*urvára elszégyellném magam.Ennyi...

13/L

2011. jún. 6. 15:07
 43/91 anonim ***** válasza:
87%
egy hisztis "akaromdeazonnal" önző kamaszlány vagy. bocsi. mi az, hogy csak úgy a nagy semmiért kérsz egy rohadtdrága teknikai kütyüt, amire nyilván semmi szükséged? 15 éves vagyok, és a legbonyolultabb kütyü amit birtokolok, és valaha birtokoltam egy szimpla kis nokia, és képzeld, naaagyon remekül megvagyok iPad nélkül is, rajzolgatok, festegetek, lekötöm magam. most komolyan. Minek az neked?
2011. jún. 6. 15:19
 44/91 anonim ***** válasza:
89%

"Könyörögtem,sírtam,mindent csináltam..." nem, ez nem az amikor odaallsz es szepen vazolod, hogy neked miert lenne jo.

Egyebkent roppant kivancsiva tettel, hogy mik lehetnek az eszerveid, amikor en is csak egyetlen egy gyengus ervecskere tudok gondolni a magam eseteben igy felnott fejjel...

Nem, a "De egy csomoaknak vaaaaaaaaaaaaan!" az nem eszerv. Megggyozo eszerv az, amikor egyertelmuen alatamasztod az eszkoz szamodra valo hasznat, es a masik fel nem tud semmit felhozni ellene. Tenyleg kivancsiva tettel. Lehet, hogy sikerulne magamat meggyoznom, hogy vegyek egyet megis, ha tudnam, egy 14 eves milyen csudiklassz dolgokra tudja esszeruen hasznalni az iPadet :)

2011. jún. 6. 15:28
 45/91 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, az én pofám ég helyetted :D

Édesistenem...

16/l

2011. jún. 6. 15:31
 46/91 anonim ***** válasza:
26%

bammeg, most jöttem rá az egésze.

nem volt semmiféle sírás, sem ipad sem semmi. kamu az egész.

senki nem írná azt le, hogyan alázkodott meg valamiért, tehát egyértelmű, hogy csak a reakcióinkra volt kíváncsi.

és igen, szerintem a south parkból vett az ötletet.

2011. jún. 6. 15:37
 47/91 A kérdező kommentje:

Miért ne írnám le?!

Soha nem találkozok veletek,egyértelmű,hogy a barátaimnak ezt nem mondanám el...

South Parkot meg nem nézek -.-

2011. jún. 6. 15:40
 48/91 anonim ***** válasza:
86%
Az a furcsa hogy már a válaszadók szinte az elejétől kérdezik hogy mire használná az ipadet és még mindig nem tudott rá választ adni a kérdező-.-
2011. jún. 6. 16:13
 49/91 slora ***** válasza:
82%
Most nem azért de MIRE HASZNÁLNÁD az iPad-et?Lehet,hogy ez csak egy kamukérdés
2011. jún. 6. 16:52
 50/91 slora ***** válasza:
82%
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal
2011. jún. 6. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!