Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek a 16 éves lányommal?

Mit tegyek a 16 éves lányommal?

Figyelt kérdés

a lányom finoman is szólva:trehány....koszos(nem fürdik)...kimászik alóla a szobája...nem tanul...állandóan a gép elött ül és azt veri...hiába mondom neki hogy tanúljon,vagy pakoljon össze...elintézi azzal,hogy bevág mindent a szekrénybe...a lényeg,hogy nincs meg a tisztelet...és simán az arcomba vágja hogy LESZAROM...ígértem neki havi 12.000 forint zsebpénzt ha össze szedi magát...gondoltam inspirálni fogja de azt mondta azt is leszarja...mit tegyek???van ötlet????

hogy büntessem????segítsetek...!!!!!

2011. jún. 2. 15:34
1 2 3 4 5
 21/47 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
93%

".mondd neki hogy hetente egyszer kitakaritod a szobáját"

Miért anyuka takarítsa a szobáját???? Tálcán ne vigye be neki a vacsorát, hogy méltóztasson enni?

2011. jún. 2. 16:21
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok!jah és a tisztasági ügyhez azt ajánlom legyen egy SAJÁT szennyestartója amibe belerakja a piszkos ruhákat.mondd neki hogy fürödni kell mert egy ember nem áll meg mellete olyan büdös(ált.bevállik mert elhiszi)és hogy a fiúk is rühellik a koszos lányokat.
2011. jún. 2. 16:24
 23/47 anonim ***** válasza:
24%
16:19 és 16:24 vagyok! igen! egy héten egyszer kitakarithatja az anyuka a szobáját mert az enyém is ezt teszi cserében tanulok és segítek neki,hisz egy nagy takarítást nem tudok csinálni de azért felmosni,felseperni szennyes ruhát elrakni stb. megtudom de azért anyu jobban kitakarit!
2011. jún. 2. 16:26
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy fiatal jóképű pasas felhívása a lakásra nagyon jó ötlet! Én biztos elsüllyedtem volna 16 évesen, ha egy ilyen meglátja a disznóólamat.
2011. jún. 2. 16:28
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

16:26 vagyok!

igen egyet értek!!!elsüllyedne a szégyentől!szerintem ez jó ötlet!

2011. jún. 2. 16:29
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyu így csinált: Ahol kupi volt, az repült az udvarra, ha esett az eső, akkor is. Mehettem összeszedni. Az íróasztalon egy másodperc alatt rendet tett, mert szépen lesodorta a kezével(törtek is el cuccaim, rögtön elgondolkodtam, hogy legközelebb hogy hagyom).Ha mobillal volt gond, (akkor még a legtöbb gyereknek nem volt saját gépe) akkor egyszerűen elvette(ő vette, ő fizette, jogom nem volt beleszólni, és nem is mertem volna), egyszerűen törvényekbe kényszerített, és én betörtem tiniként is. Volt, hogy feleseltem, akkor kaptam egy anyai legyintést, nem agresszióból, csak hogy tudjam, még gyerek vagyok (igen, most már belátom, meg is érdemeltem), de anyunak ezt ezerszer megköszönöm, mert ha nem így teszi, lehet, most sincs rend, és nem lettem volna olyan hamar önálló, ahogy lettem. Ne hagyd, hogy ő neveljen téged. Te keresed a pénzt, Te neveled a gyereked, hogy jó felnőtt legyen belőle. 24/N
2011. jún. 2. 16:30
 27/47 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

16:26

16 éves, nem 6. Egy ekkora fiatal tudjon már rendesen takarítani...

Nekem amikor kisebbek voltak a lányok, akkor annyit kértem, hogy a játékaikat pakolják el, hogy tudjak porszívózni. Többszöri könyörgésre sem tették meg, ha elpakoltam, akkor ugyanúgy széthagyták a holmijukat. Aztán egyszer elpakoltam mindent - 6 szemeteszsákban sorakozott az ajtónál az összes plüss, baba és Playmobil.

Volt könyörgés, zokogás. Megkegyelmeztem, de most ha csak annyit mondok, hogy mennék porszívózni, 5 perc alatt rend van. Na de ők 7,5 és 9 évesek....

2011. jún. 2. 16:33
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
tudok elpakolni magam után nem is várom el hogy anyukám a mensis bugyiaimat ő pakolja el stb. annyit segít nekem hétvégén hogy 10perc alatt leporol mindent és kicsit megigazitja azt ami neki nem tetszik!:)
2011. jún. 2. 16:41
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nincs olyan nehéz dolgod, hiszen az orrod előtt van a lányod "Achilles sarka", az internet.

Egyszerűen tényleg tedd el a modemet és a telefonját, majd közöld a lányoddal, hogy amig rend nem lesz a szobájában, addig nincs net és kész, valamint helyezd kilátásba, hogy ez minden egyes alkalommal igy lesz, mikor nem takaritja a szobáját.

Azt, hogy kiirod facebookra, hogy nem fürdik, meg a "véres bugyi", viszont SEMMIKÉPPEN ne tedd!

Ez megalázó, én biztos egy életre megutáltalak volna érte kamaszként, csak azt érnéd el vele, hogy fényévekre eltávolodik tőled (amit meg is értenék).

Szerintem a net megvonása bőven elég lesz a célod eléréséhez, a lényeg, hogy maradj következetes, tehát tényleg ne legyen net, amig nem csillog-villog a szoba, viszont ha megcsinálja, akkor kapcsoljátok be újra.

L/24

2011. jún. 2. 17:37
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Vezérlőpult->Felhasználási fiókok->Rendszergazda(monitor képnél) kitöltöd a jelszót 2x kéri és a gép ügy kész van
2011. jún. 2. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!