Mit tegyek a 16 éves lányommal?
a lányom finoman is szólva:trehány....koszos(nem fürdik)...kimászik alóla a szobája...nem tanul...állandóan a gép elött ül és azt veri...hiába mondom neki hogy tanúljon,vagy pakoljon össze...elintézi azzal,hogy bevág mindent a szekrénybe...a lényeg,hogy nincs meg a tisztelet...és simán az arcomba vágja hogy LESZAROM...ígértem neki havi 12.000 forint zsebpénzt ha össze szedi magát...gondoltam inspirálni fogja de azt mondta azt is leszarja...mit tegyek???van ötlet????
hogy büntessem????segítsetek...!!!!!
".mondd neki hogy hetente egyszer kitakaritod a szobáját"
Miért anyuka takarítsa a szobáját???? Tálcán ne vigye be neki a vacsorát, hogy méltóztasson enni?
16:26 vagyok!
igen egyet értek!!!elsüllyedne a szégyentől!szerintem ez jó ötlet!
16:26
16 éves, nem 6. Egy ekkora fiatal tudjon már rendesen takarítani...
Nekem amikor kisebbek voltak a lányok, akkor annyit kértem, hogy a játékaikat pakolják el, hogy tudjak porszívózni. Többszöri könyörgésre sem tették meg, ha elpakoltam, akkor ugyanúgy széthagyták a holmijukat. Aztán egyszer elpakoltam mindent - 6 szemeteszsákban sorakozott az ajtónál az összes plüss, baba és Playmobil.
Volt könyörgés, zokogás. Megkegyelmeztem, de most ha csak annyit mondok, hogy mennék porszívózni, 5 perc alatt rend van. Na de ők 7,5 és 9 évesek....
Szia!
Szerintem nincs olyan nehéz dolgod, hiszen az orrod előtt van a lányod "Achilles sarka", az internet.
Egyszerűen tényleg tedd el a modemet és a telefonját, majd közöld a lányoddal, hogy amig rend nem lesz a szobájában, addig nincs net és kész, valamint helyezd kilátásba, hogy ez minden egyes alkalommal igy lesz, mikor nem takaritja a szobáját.
Azt, hogy kiirod facebookra, hogy nem fürdik, meg a "véres bugyi", viszont SEMMIKÉPPEN ne tedd!
Ez megalázó, én biztos egy életre megutáltalak volna érte kamaszként, csak azt érnéd el vele, hogy fényévekre eltávolodik tőled (amit meg is értenék).
Szerintem a net megvonása bőven elég lesz a célod eléréséhez, a lényeg, hogy maradj következetes, tehát tényleg ne legyen net, amig nem csillog-villog a szoba, viszont ha megcsinálja, akkor kapcsoljátok be újra.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!