Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek a 14-éves lányommal...

Mit tegyek a 14-éves lányommal ha?

Figyelt kérdés

A 14-éves lányom 5 napos sítáborból haza. Amikor kicsomagoltam a cuccait, volt benne 15 tanga és 4 melltartó.(Ezeket eddig soha nem hordta, és szerintem melltartóra még nincs szüksége). Amikor kérdeztem, akkor azt mondta hogy első nap elvesztette a bugyi-ait és ott kellet vennie. Amikor kérdeztem , hogy mért 15-öt vett 4 napra akkor azt mondta hogy szettben voltak, és a melltartót amellé adták, holott teljesen más a márkájuk.

Megkérdeztem, hogy ezeket szeretné-e hordani, akkor azt mondta , hogy neki mind1.

Vajon tényleg ez történt, vagy csak nem mert nekünk szólni, hogy ezeket szeretné. Rakjam be őket a ruhásszekrényébe vagy tegyem el? Egy apuka

2010. febr. 27. 16:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Valószínű hogy hordani akarja, csak nem merte bevallani..:-) szóval mondd csak megneki hogy nyugodtan hordhatja ha ez neki kényelmes.
2010. febr. 27. 16:58
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

3-4 éves gyerekek méretében is láttam tangát.

Én 14 évesen kezdtem el meltartót hordani.Szerintem épp itt az ideje.A téli időszakban(a hideg miatt)a polón is "átüt",ez nagyon kellemetlen,lehet ezért visel melltartót.

2010. febr. 27. 17:05
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
rakd be a szekrényébe,hadd használja.és hagyd egyedül kipakolni legközelebb,elég nagy hozzá.
2010. febr. 27. 19:21
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
hagyd hogy hordja. én 13 évesen kezdtem melltartót hordani, mert már szükségem volt rá
2010. febr. 27. 20:25
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Szia!Valószínűleg cikis neki ilyenről beszélnie veled.Mégis csak egy pasi vagy:-)Komolyra fordítva,ilyen idős lányom van.Rakd a szekrényébe,hagy hordja.
2010. febr. 27. 20:49
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
elég kreatív lányod van:D én tuti nem találnék ki ilyet..hogy szettben adták meg hogy elveszett...durva(: de igyen, valsz nem merte bevallani hogy igényt tart hasonlókra. tedd be szekrénybe aztán majd hordja ha akarja ha nem meg nem...de semmiképp ne rejtsd el előe(: 14/L
2010. febr. 27. 21:13
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is add neki vissza, más különben úgyis vesz másikat. Had hordja, végül is már nem kisgyerek, csak kiskamasz. Szerintem cikisnek tartotta a barátnői előtt, hogy neki nincs ilyen, ezért vett magának a kirándulás idejére, de ez nem probléma. Én is 15 évesen vettem magamnak először ilyeneket, először dugdostam, de aztán anyukám meglátta a szárítón egyszer. Eléggé csodálkozott, de legalább utána nem kellett dugdosni a bugyikat :)
2010. febr. 27. 21:22
 8/15 A kérdező kommentje:
Azt hogy "elteszem" nem ugy értettem, hogy 3 lakat alatt számára elérhetetlen helyre rakom... Egyébként beraktam a szekrényébe, bár nem szívesen, mert ahogy elnéztem, elég noname-es darabok. De megmondtam neki, hogy örülök hogy így feltalálta magát és gondolkoztam rajta, hogy megmondom , hogy pattanjon be a kocsiba és elmegyünk valami rendes boltba, és ott kedvére válogathat.Csak azt lehet , hogy még cikibbnek érezné. A feleségem pedig még egy ideig nem tartózkodik magyarországon.
2010. febr. 27. 21:49
 9/15 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem 13-14 évesen már kell az a melltartó, akármekkorák is a méretek.

A 15 tangából a 15-tel v. a tangával van probléma? Mert a 15 elég sok, de a tangára vszínűleg szüksége lesz 1-2 év múlva :D

2010. febr. 28. 11:29
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ne aggódj emiatt, én is magamnak vettem meg az első melltartómat (na jó, a tangámat nem), és így visszaemlékezve az is elég gagyi darab volt, de hát akkor még gőzöm nem volt róla mi is a jó. Szüleimmel sosem volt olyan közvetlen a kapcsolatom hogy megtudjam velük beszélni, hogy miért is szeretnék, elvégre ha úgy nézzük, még most sincs akkora méretem, hogy feltétlenül muszáj legyen! :) Ha számára ez a kényelmes, és ezeket szeretné hordani, akkor nyugodtan hagyd neki! Esetleg beszélhetnél a feleségeddel is, hogy hogyan tovább, menjetek-e el venni még pár melltartót vagy ilyesmi. Bár apuval lehet én sem érezném olyan jól magam fehérnemű vásárlás közben, azért jól esne ha leülne mellém, adna egy kis pénzt és azt mondaná, hogy menjek el ebbe meg abba a boltba, és válogassak kedvemre minden félét, így elmehet egy barátnővel is. :) 19/L
2010. febr. 28. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!