9 éves lányommal kapcsolatban lenne kérdésem! Szülők és kamaszok véleményét is várom! Mit gondoltok?
A lányom most másodikos.Van egy fiú akivel jóformán csak annyi az ismeretségük,hogy együtt mennek reggel a buszon a suliba,és a fiú szokott a lányomnak köszönni aminek ő nagyon örül,hogy a nagyfiú köszönt neki.
A fiú nyolcadikos,most fog ballagni,és a lányom szeretne neki virágot adni ballagásra.
Nem tudom hogy mit csináljak,mert végül is,mi is csak futólag ismerjük a fiút és a szüleit is!
Legyen virág,vagy ne legyen?
Szerintem a te lányod szerelmes belé vagy csak nagyon szimpatikus. És ne legyen virág, mert csak köszönő-viszonyban vannak. Minek?
L/13
Ha csak annyi az ismeretség, hogy szia-szia, akkor szerintem ne legyen virág. Meg kell tanulnia egy kislánynak, hogy nem a lányok szaladnak a fiúk után, hanem fordítva.
Egy anyuka
Ha még a nevét se tudjátok akkor szerintem fölösleges :)
Bár a fiú biztos meglepődne,de gondolom akkor a kislányod adná át neki és az lehet,hogy "ciki" lenne a fiadnak,hogy egy kislánytól kap virágot,de lehet,hogy közben örülne hát nem tudom.
Ennyi a viszony,hogy:
"Szia-Szia"
Mert akkor szerintem nem kell.
Szintén egy anyuka.
Hát örülök a válaszoknak,mert én is így gondoltam!
Sikerült lebeszélni a lányomat,mert mondtam neki hogy ilyenkor ballagáskor ha valakinek virágot adunk,puszit is kell adni.Erre ő mindjárt azt mondta,hogy hú akkor inkább nem adok neki,mert nem puszilom meg!
Egyébként tudja a fiú nevét,csak itthon mindig nagyfiúnak hívja,mert szerintem azért tisztában van vele hogy a fiúhoz képest ő még egy kislány!
Na akkor kérdés megoldva.
Nagyon aranyos kislányod van,imádom mikor így mondják,hogy:
"Uhh akkoor inkább nee" :D
Szerintem így azért jobb,hogy nincs virág.
Amikor alsós voltam, én is szerelmes voltam egy nyolcadikosba, aztán végül ne mertem odaadni a virágot:-))
Ennek már vagy 30 éve, visszagondolva jót mosolygok rajta.
szia.Ne legyen virág,hiszen az akislánynak lesz előb v. utóbb kelemettlen meg mondjuk a pasinak is. :)
oda megy hozzá egy 2.-os kiscsaj., whááá az gáz lenne!! :):)
sok sikert a döntéshez ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!