9 éves lányommal kapcsolatban lenne kérdésem! Szülők és kamaszok véleményét is várom! Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
A lányom most másodikos.Van egy fiú akivel jóformán csak annyi az ismeretségük,hogy együtt mennek reggel a buszon a suliba,és a fiú szokott a lányomnak köszönni aminek ő nagyon örül,hogy a nagyfiú köszönt neki.
A fiú nyolcadikos,most fog ballagni,és a lányom szeretne neki virágot adni ballagásra.
Nem tudom hogy mit csináljak,mert végül is,mi is csak futólag ismerjük a fiút és a szüleit is!
Legyen virág,vagy ne legyen?
2010. máj. 31. 16:22
11/13 anonim válasza:
Szerintem se legyen. attól még, hogy csak 9 éves, nem jó, ha megalázó helyzetekbe kerül. A Te feladatod, hogy ezt elkerülje :)
12/13 A kérdező kommentje:
Túl vagyunk a ballagáson,és nem lett virág!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2010. jún. 14. 15:42
13/13 anonim válasza:
Én megkerestem volna a fiút (mondjuk telefonon) és megkérdeztem volna, hogy mit szólna hozzá.
Ha nem zavarta volna, akkor meg lehetett volna a kislánynak az öröme. :)
(Igen, tudom, hogy egy másfél éves kérdésre válaszoltam. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!