Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek a 14-éves lányommal...

Mit tegyek a 14-éves lányommal ha?

Figyelt kérdés

A 14-éves lányom 5 napos sítáborból haza. Amikor kicsomagoltam a cuccait, volt benne 15 tanga és 4 melltartó.(Ezeket eddig soha nem hordta, és szerintem melltartóra még nincs szüksége). Amikor kérdeztem, akkor azt mondta hogy első nap elvesztette a bugyi-ait és ott kellet vennie. Amikor kérdeztem , hogy mért 15-öt vett 4 napra akkor azt mondta hogy szettben voltak, és a melltartót amellé adták, holott teljesen más a márkájuk.

Megkérdeztem, hogy ezeket szeretné-e hordani, akkor azt mondta , hogy neki mind1.

Vajon tényleg ez történt, vagy csak nem mert nekünk szólni, hogy ezeket szeretné. Rakjam be őket a ruhásszekrényébe vagy tegyem el? Egy apuka

2010. febr. 27. 16:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

en 15 evesen osztalykirandulason vettem az elso tangamat. A mai napig megvan, emleknek:)

ez normalis, kezdi nonek erezni magat...

de sztem ne menj el vele fehernemut vasarolni, ez megiscsak maradjon az anyukak dolga:)

2010. febr. 28. 15:01
 12/15 anonim válasza:
62%

Én szerintem semmiképpen ne vedd el: én is 13 éves lány vagyok, de nagyon idegesítenek azok a szituk, amikor anya és apa leülnek velem beszélgetni női dolgokről, meg beleszólnak a dolgaimba. Mi most a lázadó korszakunkat éljük, kunszt nem fogjuk azt csinálni amit a felnőttek mondanak, majd csak kinőjjük:)

Amúgy szerintem egy 14 éves lánynak szüksége van melltartóra, én is 11 éves korom óta hordok.

2010. febr. 28. 16:31
 13/15 anonim ***** válasza:
62%

én 11 éves korom óta hordok melltartót, és hát apuval fehérneműt vásárolni... SOHA! a sítábor meg a tél legnagyobb mókája, el volt foglalva, nem hiszem, hogy egy fiúnak adta volna a bugyiját;)

12/L

2010. febr. 28. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem! A lány már 15 éves. Mért az apja pakol ki neki? Am az sem az anyák sem az apál nem tudhatják megítélni kell-e már lányuknak melltartó.
2010. ápr. 11. 19:30
 15/15 Aubrey* ***** válasza:
Egy apuka...:) Barátnőm most erre mondaná hogy vén kéjenc:D De tudom hogy nem ezért írta szóval én kérek elnézést! És igen bele a ruhásszekrénybe!
2010. júl. 26. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!