Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A mai tinik tényleg ilyenek?

A mai tinik tényleg ilyenek?

Figyelt kérdés

Magam is kamasz vagyok (16), de nem értem a mai kamaszokat. Legtöbbjük iszik, pasizik/csajozik, cigizik. Tisztelet a kivételnek, persze ilyen nem sok van.

Szóval, miért ilyenek? Pia nélkül nem érezheti jól magát vagy mi???? ez undorító...

ja meg a másik... a folyamatos lekicsinylés... hogy szerencsétlen vagy, béna, meg hasonlók...

ja és még valami... a fiúk se különbek, sőt, akkor joggal kérdezhetem, hogy talál egy viszonylag rendes csaj barátot magának?? (azért viszonylag, mert senki sem lehet tökéletes...)

jó, le lehet szólni, így látom... sajnos.

2011. máj. 20. 19:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nos, 16 éves vagyok (fiú), haverokkal minden héten pénteken és/vagy szombaton bent vagyunk a városba, igen iszunk is, viszont eddig még olyanra példa nem volt, hogy valaki rosszul lett, netán még hányt is volna. Igen a baráti körömben van olyan aki dohányzik, de hadd csinálja, saját magát roncsolja. Amúgy, akik ilyenkor kezdenek el dohányozni nagy részük felnőtt korára nem fog, mert most is csak azért csinálja mert "menő".

Egy kérdés még a végére, ezek a dolgok (amiket mások csinálnak) téged miben hátráltatnak/zavarnak?

Gondolom a válasz az, hogy semmiben, tehát, ne foglalkozz velük.

2011. máj. 21. 17:09
 22/25 A kérdező kommentje:

Nos, mindenkinek köszönöm a válaszokat :)

Nem, abban nincs semmi, ha iszik valaki, csak csinálja mértéktartóan... Szerintem elég kiábrándító, ha egy 14-15 éves csaj azt se tudja mit csinál, és nem is emlékszik az éjszakára...

Egyébként, annak a kérdésére válaszolva, hogy nincs-e unalmas életem... Azt mondtad, az van, ha ráérek ilyen kérdéseket kiírni... Hát csak szerényen megjegyezném, hogy te meg válaszoltál, szóval te is itt vagy, és itt dől az érv...

És igen, kicsit zavar, azt nem mondom miben, mert az még így anonim módon is felfedhetne... De nem az a fajta, amikor csak isztok néhány pohárral, hisz abban nincs semmi, hanem az amikor teljesen leissza magát...

2011. máj. 22. 10:04
 23/25 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled, nekem is vannak ilyen haverjaim, és ők még a normálisabbak közé tartoznak...
2011. máj. 27. 08:35
 24/25 anonim ***** válasza:
2011. máj. 27. 15:53
 25/25 anonim ***** válasza:

Poénból :D

ÍL/14

2011. dec. 25. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!