Ezt hogy kellene kezelnem? (Szülők, tinik, bárki. )
Van egy kis srác, akire néha felügyelni szoktam, mikor az édesanyja tárgyaláson van, vagy esti programra megy.
Szomszédban laknak, tehát látom őket nap, mint nap.
Tegnap beszélgettünk a sráccal, amíg vacsit készítettem és lazán benyögte, hogy "megfektette" a kis barátnőjét.Nem káromkodok előtte, de egy "WTF" bizony elhagyta a számat.
14 éves, a barátnő pár hete van(max. 1 hónap). Az anyja mindig tőlem kér tanácsot, hogy miket engedjen/mit nem... de itt csődöt mondok.Szóljak az anyjának? Az se biztos, hogy védekezni tudnak.
20 éves vagyok, bőven messze még a gyerekvállalástól. Hogy kell ezt kezelni? Még csak most 8-os az általánosban.
Az is lehet, hogy csak felvágott...
beszélj a kis csajjal előbb, mint az anyukával, mert, ha fele sem igaz az egészből, akkor jól megkavarod az állott szrt :]
Azért hittem(hiszem) el, mert sajnos a kislány az a fajta, aki hamar kezd el élni. Nem egyszer láttam már részegen...pedig értelmiségi családból származik, a szülei tündériek, el sem hinnék a lányukról azokat, amiket láttam.
A védekezésről beszéltem neki, de csak annyit mondott, hogy a lány majd max. irat fel eseményutánit, ha nincs gumi. Azt is mondtam, hogy szóljon, ha kell inkább adok én(habár páromnak még vázoltam ezt fel:D ), csak ne bombázza szét magát hormonokkal.
Az anyuka meg állandóan faggat, mert tudja, hogy bennem megbízik a srác. Általában szólok is, ha tényleg gond van és leülünk hármasban megbeszélni. De ez azért mégsem egy betört ablaküveg, vagy egy elszívott szál cigi...
Mért ne kéne rá vigyázni? Apuka nincs. Éjszakára, késő estig csak ne maradjon egyedül, nem?
Az anyuka meg még sajnos maga is gyerek, főzni sem tud, pedig 50 felé közelít. Én csak segíteni akartam nekik.
Amíg konkrétan nem kérdez rá tőlem, semmit nem mondok neki, a gyerek meg számíthat rám, ha kérdése van.
Köszönöm a válaszaitokat!
Ha már így megbízik benned, hogy ilyesmit elmond, akkor talán valamennyire hallgat is rád. Magyarázd el neki, hogy a védekezés nélküli szexnek bizony komoly következményei lehetnek. Nem hiszem, hogy 14 évesen akar magának egy kisbabát...Szerintem nagyon korán kezdte, már ha igazat mondott...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!