Ezt hogy kellene kezelnem? (Szülők, tinik, bárki. )
Figyelt kérdés
Van egy kis srác, akire néha felügyelni szoktam, mikor az édesanyja tárgyaláson van, vagy esti programra megy.
Szomszédban laknak, tehát látom őket nap, mint nap.
Tegnap beszélgettünk a sráccal, amíg vacsit készítettem és lazán benyögte, hogy "megfektette" a kis barátnőjét.Nem káromkodok előtte, de egy "WTF" bizony elhagyta a számat.
14 éves, a barátnő pár hete van(max. 1 hónap). Az anyja mindig tőlem kér tanácsot, hogy miket engedjen/mit nem... de itt csődöt mondok.Szóljak az anyjának? Az se biztos, hogy védekezni tudnak.
20 éves vagyok, bőven messze még a gyerekvállalástól. Hogy kell ezt kezelni? Még csak most 8-os az általánosban.
2011. aug. 23. 13:11
11/14 A kérdező kommentje:
Oké, hogy majdnem egy korosztály, de azért ő még általánosba jár, én meg egyetemista vagyok, dolgozok, háztartást vezetek.Nem úgy kell elképzelni, a "vigyázok rá"-t, mint egy babysitter, hanem filmet nézünk, beszélgetünk, vacsorát kap. Mintha az öcsém lenne.
2011. aug. 24. 09:26
12/14 anonim válasza:
Akkor se kéne... nekem 14 évesen 18 éves barátnőm volt - nem mintha felvágnék vele... : P most 16 vagyok. tehát voltam elég érett ahhoz, hogy belém szeressen egy 4 évvel idősebb lány. 12-13 évesen már volt, hogy egész éjszaka és nappal is egyedül voltam, anyám és a barátja (szüleim elváltak) dolgoztak, szórakozni jártak, etc. De 13 évesen már elég gyakran jártam pesten egyedül, este 10-11 óráig, aztán hazajöttem, semmi bajom nem lett, tudtam vigyázni magamra. Egy 14 éves ember már meg tud lenni otthon egyedül. vagy inkább elmenne valahova a haverjaival, úgyis nyár van...
13/14 anonim válasza:
Meg ez is, hogy nem káromkodsz előtte, mintha kb 8 éves lenne... elárulom, 12 év felett minden ember káromkodik.
14/14 anonim válasza:
Na, telefloodolom a kérdést offal, de még valami: 14 évesen szerintem azt is tudják, mire való az óvszer, és hol lehet beszerezni. Vagy minimum nem akkora idióták, hogy beleélvezzenek a másikba. Tehát, szerintem te kissé alábecsülöd a srácot, vagy ő nagyon éretlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!