Tinik, mi a kedvenc énekesetek/bandátok? Többet is felsorolhattok, akár az egészet!
Ha esetleg kíváncsiak vagytok,akkor leírom,hogy azért kérdeztem ezt, mert nekem eddig egy banda/énekes sem tetszett annyira. Most viszont találtam egy tök tehetséges csajt: Christina Grimmie és eddig neki tetszenek a számai.
Nem muszáj ilyen stílusú zenéket írni,lehet rock számokat is... Nekem tök8 :D És híresebb előadókat is írhattok,mert attól még nem biztos,hogy ismerem. :$
Akkor kezdem:Tankcsapda-nagyjából az összes száma
Children of Bodom mind
AD/DC:pörgősebb számok
Néhány magyar klasszikus pl:Beatrice:8 óra munka...
Mem ami épp megtetszik :d pl:anime aláfestő zenék
Banda: Scorpions, énekes: Lady Gaga :)
15/L
Vegyes ízlésem van ;D Leírom nagyjából:
- Pop: Enrique Iglesias, Adele , Jessie J, Jason Derülo, Bruno Mars , Katy B , Katy Perry, Rihanna
- Rock : Flyleaf, Paramore, Evanescence, My Chemical Romance, Linkin Park
- Hip-Hop: B.O.B , Pitbull, Kid Cudi, LMFAO
- House: David Guetta és sok-sok román zene :D
Hu... Mandy Moonroe talán tettszene neked .)
Én igaziból vegyesen hallglatom.Pl Brokencyde,Anti Fitness Club vagy esetleg ugye Mandy Moondore,Avril.
De többnyire hallgatok Koreai pop-t Nagyon szeretem :)
Nincs kedvencem,szinte mindenféle zenét meghallgatok.
paramore <3
children of distance
road (nagyon szeretem)
tankcsapda
david guetta
pitbull
bizony még fluort is képes vagyok meghallgatni
Kárpátia (nagyon szeretem)
mindegy sorolgathatnám itt naphosszig,kevés zene van amit nem hallgatok meg!kedvenc pedig nincs.
Children of distance
Patty,Agel
Pitbull
Tankcsapda
Don Omar(Taboo,Danza Kuduro,Conteo)
Takács Nikolas
Kispál és a borz, 30y, Quimby, Kiscsillag, Kerekes Band, Heaven Street Seven, Hiperkarma, Irie Maffia, Péterfy Bori, Kaukázus, The Beatles, Jefferson Airplane, Peter Bjorn and John, Pál Utcai Fiúk, Arcade Fire, Vad Fruttik , Budapest Bár, Radiohead.
Az első három a kedvenc, de a többit is nagyon szeretem.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!