Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinik, mi a kedvenc énekesetek...

Tinik, mi a kedvenc énekesetek/bandátok? Többet is felsorolhattok, akár az egészet!

Figyelt kérdés
:) és légyszíves valahogy írjátok külön az olyanokat,amik a legeslegjobban szerettek,hátha én is megszeretem.(ugyanis szeretném ha minél több zenét megismernék,főleg ami tetszik)
2011. szept. 9. 15:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
95%
Beatles, Guns N Roses
2011. szept. 9. 17:46
 12/30 anonim ***** válasza:

Pokolgép, Kalapács, Ossian, Omen, Akela !

Éljen az ősmetál-rock :D \m/

2011. szept. 9. 17:49
 13/30 anonim ***** válasza:
Dimmu Borgir, Chimaira, Oceano, Dagoba, Roadrunner United, Saosin, One Way Mirror, Fightstar, Devildriver, Dead by April, Ill Nino, Atreyu, Kárpátia
2011. szept. 9. 18:06
 14/30 anonim ***** válasza:

Mostanában szinte mindig Queent, Adele-t, Brook Frasert és Disney rajzfilmek zenéit hallgatok.

Régebben rockot meg punkot is hallgattam, de már nem jönnek be a "vadulós" zenék.

2011. szept. 9. 19:46
 15/30 anonim ***** válasza:
97%

Kedvencek sorrendben:

1.Rammstein

2. Linkin Park

3. Skillet

4. Gorillaz

5. REM

6. Belga

7. Nickelback

8. Scooter

9. 009 Sound System

10. Brian "Head" Welch

A legjobban a Rammsteint szeretem és szinte csak az ő számaikat hallgatom. Igazából csak a Top 3. bandámtól (Rammsteint mindig, Linkin Parkot sokat, Skilletet általában hallgatom)

Én inkább metál rajongó vagyok vagyok. Mai "tehetségek" pl: SP Fluor MM szóba sem jöhet nálam. Ha meghallom a zenéjüket irány más környék.

2011. szept. 9. 21:12
 16/30 anonim ***** válasza:

Zenekar: Dio, Dokken, Scar Symmetry, Dalriada

Énekes: Ronnie James Dio (R.I.P), Don Dokken.

16/l

2011. szept. 9. 21:19
 17/30 anonim ***** válasza:
41%

Children of Distance

Fluor

Brasch Bence

Katy Perry

Lady Gaga

AFC

Vastag Tamás. ( legnagyobb kedvenc )

Vastag Csaba

Pitbull ( másik legnagyobb kedvenc )

Usher ( ez is kedvenc )

David Guetta

PCD

stb.:D

2011. szept. 9. 21:23
 18/30 anonim ***** válasza:
95%

Hű, hát elég sok van... :D

Bandák:

Valravn, Gåte, Korpilaani, Eluveitie, Faun, MID, Rustpack, Teräsbetoni, Nightwish, Joy Division, Empyr, Euzen, The Cranberries, 22, Keane, Panik/Nevada Tan, In Extremo, Kaukázus, 30y, Hurts, Indica, Heaven Street 7, Tyr, Virelai, Polyphonic Spree, Elis, Schandmaul, S.O.A.D., Scars On Broadway, Leaves' Eyes, Lumsk, Amoral.

Énekesek:

Tarja Turunen, Ofra Haza, Liv Kristine, Ari Koivunen, Martin Kesici, Serj Tankian, Daron Malakian, Alexander Rybak, Adele, Paradise Oskar, Liisi Koikson, Mika, Krizbai Teca.

Most hirtelen ennyi, de biztos van még egy csomó. x)

2011. szept. 9. 22:56
 19/30 anonim ***** válasza:

Hát elég sok van:D

Bandák:Green Day,The Pretty Reckless,Guns n Roses,Aerosmith

Énekesek:Taylor Swift,Wolf Kati,Katy Perry,Lady GaGa,P!nk,Avril Lavigne,Getter Jaani,Paradise Oskar,Takács Nikolas,Alexander Rybak,Kesha,Miley Cyrus,Yohanna(a 2.helyezett a 2009-es Eurovizión),Rihanna(mostanában egyre kevesebbet,régebben jobb zenéje volt)

2011. szept. 10. 08:51
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Tankcsapda

Depresszió

Avenged Sevenfold

Children of Bodom

In Flames

SlipKnot

Arch Enemy

David Guetta

Borgore

Skrillex

Black Eyes Peas

Taio Cruz

14/f

2011. szept. 10. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!