Ki a kedvenc sztárod? és miért?
Figyelt kérdés
.......2011. júl. 4. 13:06
1/24 anonim válasza:
Nekem a shodeinde dorka,egyszerre voltunk korházba és még a műsor elött szimpi lett.Ha hallom a dalait sírok mert mindíg a kisbabám születése jut eszembe.
Pedig én sose voltam olyan ,hogy sztár mániás lettem volna vagy hasonló.
2/24 A kérdező kommentje:
ismered? de jó neked? :D
2011. júl. 4. 13:15
5/24 A kérdező kommentje:
de jó :D
2011. júl. 4. 13:53
6/24 anonim válasza:
Billie Joe Armstrong, mert szerintem tökéletes példakép, nincs káros szenvedélye, szép családja van és aki ilyen szép dalokat ír, rossz ember nem lehet:)
13L
7/24 anonim válasza:
Hát azért BJ-ről azt állítani, hogy nincs káros szenvedélye...
Amúgy nekem kedvenc sztárom nincs viszont akiket nagyon csípek, azok a 30Y-os srácok... Jókat lehet velük koncertek előtt/után sörözni, beszélgetni, egyszóval nem érzi azt az ember, hogy hú mekkora sztár vagy valami hasonló. :)
8/24 anonim válasza:
Chuck Norris. A pasas egy élő legenda. Mellesleg teccik, ahogy harcol.
9/24 anonim válasza:
Chuck bácsit nagyon bírom főleg a régebbi filmekben Pl: Országúti bunyós :D de akiket még kedvelek azok: Jean Claude Van Damme, Clint Eastwood,
10/24 anonim válasza:
Quimbys arcok, ugyanolyan okokból mint a 14:43-asnak 30Y-ék. :) ők is biztos jófejek, de velük még nem találkoztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!