Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ki a kedvenc sztárod? és miért?

Ki a kedvenc sztárod? és miért?

Figyelt kérdés
.......
2011. júl. 4. 13:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kwangmin, Youngmin (ikrek :) ) és Jonghyun, mert nagyon jól énekelnek és nagyon helyesek és nagyon jól táncolnak és nagyon kreatívak és fiatalok is. :D

14/L

2011. júl. 4. 18:21
 12/24 anonim ***** válasza:

régen rajongtam sok sztárért, mostmár egyikért sem, csak szeretm őket, simán.

emma watson, és rupert grint-mert HP fanatikus vagyok 5éves korom óta, és velük együtt nőttem fel kb.

juno temple-mert nagyon jó filmjei vannak, aranyos imádom a haját, kisugárzását..

mások nincsenek, inkább bandák, akikért nem rajongok, csak a zenéjüket szeretem, pl guns n' roses.

2011. júl. 4. 19:07
 13/24 anonim ***** válasza:

Twilight.*.*-Kristen Stewart/Robert Pattintson.(LLL)

Ezenkívül:

Children Of Distance.

Enrique Iglesias.

David Guetta.

14L

2011. júl. 4. 20:12
 14/24 anonim ***** válasza:
lehet hulyenek fogtok nezni de Selena Gomez mert o az egyetlen mostani tinisztar aki nem illegeti magat tok visszafogottan oltozik es keruli a nagyon-nagy feltunest,tok normalis.Lady Gagaval ellentetben.
2011. júl. 4. 20:36
 15/24 anonim ***** válasza:

17:57-esnek.

Quimby-ből csak Faszit meg Liviust ismerem /tőle dobverőm is van/, de eszméletlen nagy amit tudnak, Liviusnak olyan dumája van, hogy beszarsz. :D Tényleg nem vicc, olyan stand up-okat tud letolni, hogy az eszméletlen. :) (a 30Y-os)

2011. júl. 4. 21:49
 16/24 anonim ***** válasza:
Tupac Amaru Shakur (2pac) Egyszeruen valamiert imadom:) <3 R.I.P
2011. júl. 4. 23:04
 17/24 anonim ***** válasza:

21:49-es

volt hozzá szerencsém... :D bár én többük előtt hülyét csináltam magamból, teljesen jól fogadták a marhaságaimat, SŐT, néha úgy éreztem hozzák a szintet... :D

2011. júl. 4. 23:09
 18/24 anonim ***** válasza:

Ke$ha,mert kedvelem a stílusát,zenéjét!:D

Jófej csaj:)

2011. júl. 6. 00:25
 19/24 anonim ***** válasza:
14 éves lány létemre kinőttem a sztárokból :\ mondanám hogy a beerseewalk srácok,de ők nemmondani hogy sztárok és nem hiszem hogy arra vágynak hogy húde nagy sztárok legyenek: D
2011. júl. 6. 18:50
 20/24 anonim ***** válasza:

Ke$ha :D

Nem is tudom.. Olyan lázadó,élvezi az életet.Ja,és imádom a haját *-*

2011. júl. 6. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!