Ki a kedvenc sztárod? és miért?
Kwangmin, Youngmin (ikrek :) ) és Jonghyun, mert nagyon jól énekelnek és nagyon helyesek és nagyon jól táncolnak és nagyon kreatívak és fiatalok is. :D
14/L
régen rajongtam sok sztárért, mostmár egyikért sem, csak szeretm őket, simán.
emma watson, és rupert grint-mert HP fanatikus vagyok 5éves korom óta, és velük együtt nőttem fel kb.
juno temple-mert nagyon jó filmjei vannak, aranyos imádom a haját, kisugárzását..
mások nincsenek, inkább bandák, akikért nem rajongok, csak a zenéjüket szeretem, pl guns n' roses.
Twilight.*.*-Kristen Stewart/Robert Pattintson.(LLL)
Ezenkívül:
Children Of Distance.
Enrique Iglesias.
David Guetta.
14L
17:57-esnek.
Quimby-ből csak Faszit meg Liviust ismerem /tőle dobverőm is van/, de eszméletlen nagy amit tudnak, Liviusnak olyan dumája van, hogy beszarsz. :D Tényleg nem vicc, olyan stand up-okat tud letolni, hogy az eszméletlen. :) (a 30Y-os)
21:49-es
volt hozzá szerencsém... :D bár én többük előtt hülyét csináltam magamból, teljesen jól fogadták a marhaságaimat, SŐT, néha úgy éreztem hozzák a szintet... :D
Ke$ha,mert kedvelem a stílusát,zenéjét!:D
Jófej csaj:)
Ke$ha :D
Nem is tudom.. Olyan lázadó,élvezi az életet.Ja,és imádom a haját *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!