Tinik! Van itt olyan aki 19 éves kora elött lett terhes?
Velem anyum 17 évesen esett teherbe,és 18 évesen szült meg.
Egész jó a viszonyunk,csak néha idegesít mikor pl egy buliba összefutunk,de ez legyen a legkevesebb gondom:)
Szerintem előnye és hátránya is van ennek az egész dolognak.
Anyum felőli mamámék örültek. Viszont apum felőli mamám nem szerette anyát így nemörült,de engem mindennél jobban szeret és kicsi korom óta ő kényesztett el a legjobban és ha gondom van hozzá megyek azonnal:) benne bízok meg a világon a legjobban és nincs olyan amit ne mondanék el neki:)
Szia!
Én 17 évesen lettem terhes. Nem bántam meg, de mindig is nagyon nehéz volt. Most megy elsőbe a fiam. A szülők először nem örültek, hiszen még érettségim sem volt, és szinte még gyerek voltam, de aztán később megbékéltek. A kisfiammal jó a viszonyunk, bár néha azért elég nehéz a gyereknevelés.
Szia.
Én 18éves vagyok, 19hetes terhes. Én megtartottam a babát, eszem ágában sem volt elvetetni. A szülők először kiakadtak, de már nagyon várják az unoka érkezését, kivéve apukámat...Az utolsó kérdésedre még nem tudok választ adni :)
Szia , én 15 évesen szültem a babymet :-)
Ma már 16 éves, anyukám mellettem állt, mindenben segített.A lányommal kb. 12 éves koráig szülő-gyerek kapcsolatom volt, most már amolyan " legjobb baráti" viszonyban vagyunk, mindent megbeszélünk, nagyon megbízok benne... Ha nem lenne legjobb barátnőm azt hinném ő a legjobb barátnőm. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!