Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinik! Van itt olyan aki 19...

Tinik! Van itt olyan aki 19 éves kora elött lett terhes?

Figyelt kérdés
Hány évesen?Megtertottátok a babaát?Mit szóltak hozzá a születitek?És (ha megtartottátok) milyen a viszonyotok a gyerekkel?
2011. aug. 28. 11:09
 1/8 A kérdező kommentje:
*megtartottátok
2011. aug. 28. 11:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyám a bátyámat 17 évesen szülte!Megtartották és nagyon jó a viszonyuk.Azt nem tudom h a mamáék mit reaglátak!
2011. aug. 28. 11:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem anyum 17 évesen esett teherbe,és 18 évesen szült meg.

Egész jó a viszonyunk,csak néha idegesít mikor pl egy buliba összefutunk,de ez legyen a legkevesebb gondom:)

Szerintem előnye és hátránya is van ennek az egész dolognak.

Anyum felőli mamámék örültek. Viszont apum felőli mamám nem szerette anyát így nemörült,de engem mindennél jobban szeret és kicsi korom óta ő kényesztett el a legjobban és ha gondom van hozzá megyek azonnal:) benne bízok meg a világon a legjobban és nincs olyan amit ne mondanék el neki:)

2011. aug. 28. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 17 évesen lettem terhes. Nem bántam meg, de mindig is nagyon nehéz volt. Most megy elsőbe a fiam. A szülők először nem örültek, hiszen még érettségim sem volt, és szinte még gyerek voltam, de aztán később megbékéltek. A kisfiammal jó a viszonyunk, bár néha azért elég nehéz a gyereknevelés.

2011. aug. 28. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én 18éves vagyok, 19hetes terhes. Én megtartottam a babát, eszem ágában sem volt elvetetni. A szülők először kiakadtak, de már nagyon várják az unoka érkezését, kivéve apukámat...Az utolsó kérdésedre még nem tudok választ adni :)

2011. aug. 28. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

Szia , én 15 évesen szültem a babymet :-)

Ma már 16 éves, anyukám mellettem állt, mindenben segített.A lányommal kb. 12 éves koráig szülő-gyerek kapcsolatom volt, most már amolyan " legjobb baráti" viszonyban vagyunk, mindent megbeszélünk, nagyon megbízok benne... Ha nem lenne legjobb barátnőm azt hinném ő a legjobb barátnőm. :-)

2011. aug. 28. 18:25
 7/8 :) :) :) ***** válasza:
100%
anyum 17évesen ment férjhez és 18 évesen esett teherbe tesómmal és 19 évesen szült :)Örültek neki szerintem,nemvoltak kiakadva.
2011. aug. 28. 18:27
 8/8 anonim válasza:
Szia!Én 17évesen etem teherbe.Megtartottam a babát.A szüleim kiakadtak de mindenben segítettek.Most már 3éves a kisfiam és kezdjük az ovit.Nagyon imádom ő a mindenem.:)
2012. szept. 1. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!