Tinik! Milyen lenne ha ezek nem lennének? Folyt. Lent
-mobiltelefon (vonalas igen)
-internet
se facebook, se iwiw, msn,email,és társai..
-tv , (csak 1-2 adó igen)m1,duna, ilyenek..
Milyen lenne?Ha mondjuk holnaptól nem lenne semmi!?
mondjuk nekem csak a facebook-ra és msn-re lenne szükségem,a többi nem kell :D100-200 vagyis égen is tudtak az emberek ezek nélkül élni^^ ha valakivel beszélni szeretnék,és nem lenne se internet,se mobil,se semmi akk lemegyek hozáá..:D ennyi :D
13/L
Valószínű nagyon nagyon nehéz lenne. Bár táborban voltam, igaz ott volt a mobil, de nem használtam egyáltalán, mert mindig előadások voltak, esténként 5-5perc szülőkkel beszélni, de annál nem több.. :)
Kibírtam, élek és virulok, de nem hiszem, hogy tudnám sokáig mellőzni, hacsak nincs velem a gitárom :) ♥
Amúgy szerintem még a felnőtteket is megviselné, hiszen minden az internethez köthető lassan.
14/L
Élném tovább az életemmA mobilomat nagyon ritkán használom.
Internet nélkül meglennék,mert ha valamit keresni kell,akkor ott a könyvtár(másra nem is nagyon használom.)
Televíziónk pedig nincs és nem is lesz.14 évet le éltem tévé nélkül,és azt hiszem nem maradtam le sok mindenről.:)
14 éves lány
Azok a 80-as évek... Egész jó elvoltunk nélkülük, de én pl. kissé unatkoztam, mert kevés haverom volt, és annyira könyvmoj sem voltam.
Jó, én már nem vagyok tini, hanem a 80-as években voltam az.
-Mobil: nem igazán használom, max. zenehallgatásra, szóval nem hiányozna
-Internet: nagyon hiányozna, legfőképp azért, mert nem lehet cenzúrázni/befolyásolni a tartalmát
-Facebook: Túl sok ember lett tőle függő, legszívesebben meg is szüntetném
-Tv: A Nation Geographic, Discovery, stb. adókat sajnálnám csak. Viszont ha ezzel a Tv2, RTL és minden más agybutító csatorna is eltűnne, akkor azért nem lenne valami nagy hátrány, sőt :)
Köszi a sok választ!
Még várok ám.
Én nem vagyok már tini, de amikor az voltam, ezek mind nem voltak.Vagy zényleg csak a nagyon gazdagéknál lehetett látni 1-1 bunkofont!:)
Csak kíváncsi vagyok, hogy a mai tinik , ellenének e ezek nélkül.?
Várom még a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!