Tinik! Milyen lenne ha ezek nem lennének? Folyt. Lent
-mobiltelefon (vonalas igen)
-internet
se facebook, se iwiw, msn,email,és társai..
-tv , (csak 1-2 adó igen)m1,duna, ilyenek..
Milyen lenne?Ha mondjuk holnaptól nem lenne semmi!?
-nem baj, nem használom sokat
-meglennék nélküle, örülnék neki, feléledne a sok személyes kapcsolat
-ugyanaz mint az eőlző kettő
egy ideig mindenki jajgatna h itt a világvége de jobb lenne
14/l
Hát én szerintem elmebeteg lennék:
- Mobil nekem szükséges, pl.: nehezen szólnék szüleimnek, hogy ne aggódjanak, mert csak lekéstem a hévet, nincs semmi bajom, ugye azért szerintem a telefonfülkéknek megvan az állapota, szóval oda nem mennék. (Persze, nekem nincs rajta net meg ilyenek, na meg haverokat is általában csak mobilon érem el, és engem is úgy lehet.)
-Internet: Gondold milyen hatása lenne a gazdaságra, a technika fejlődésére, ezek mellett én se tudnék olyan pontosan anyagot gyűjteni házihoz, és zenét se tudnék olyan gyorsan, könnyen beszerezni, mellesleg moziba se tudnék jegyet foglalni, és még sorolhatnám, ez számomra óriási probléma lenne.
-facebook, se iwiw, msn,email,és társai...: facebook: tökmindegy, nem zavar, iwiw: pontosan azt se tudom, hogy az mi, msn: az egy sz.. én csak skype-ot használok, és mellesleg az internettel ezek is ki záródnak, ugye felesleges magyarázzam, de jól szeretnék válaszolni a kérdésedre, email: az megint nem a tinikre, hanem a világra lennének negatív hatással, kevesen emaileznek, mert chaten gyorsabb...
-TV: hát ha a külföldi adók (Cinemax, filmbox, HBO HD és többi HBO, na meg National Geographic HD, meg Sprektrum HD, Discovery HD nem lenne... Nagy dilemma számomra, de túlélném a filmmúzeummal, ott mennek jó filmek, magyar adón, csak m1-en jönne HD adás, úgyhogy ezzel beszívnám a Full HD-s TV-t, de hát ez van.)
Na, most szerintem sokaknak nem fog tetszeni a válaszom, de azt mondják, hogy adjam magamat, hát tessék.
Engem annyira nem hatna meg. Facebookom nincs. Iwiw-re 1 nap 1x belépek kb 5 mp-re, hogy megnézzem kaptam-e valamit de fölöslegesen van mert sosincs semmi. E-mailomra csak a sok sz*rságot kapom pl.: ezt vegyél, ilyen ajánlatunk van stb. Tv-vel meg ellennék a TV2, RTL,M1-el. Nem rég van kábeltévénk(2év kb.) szóval nem lenne szokatlan.
18f
magyarul az mint regen ;)
nekem nagyon tetszene,lejarnank a barataimmal a jatszoterre,tobbet beszelgetnenk szemelyesen,es nem kellene szarul ereznem azert magam,mert nincs iphone-om plazma tv-m sajat szobam(ocsemmel lakok 1 kis felszobaba emeletes agyon..),nagy kertunk(kicsi sincs..),draga autonk,markas cuccaim,vagy csak nagyon keves.ezeken kivul nagyon jo az eletem,mert szeretem a csaladom,es kedvesek a barataim,es inden tokeletes a fent emlitetteken es az iszakos apamon kivul..
tehat jo lenne ;)
Hát...szerintem borzasztó lenne. :D
mobiltelefon -- > egész nap sms-ezek, és telefonálok. szerintem a mobil okos találmány, mert akkor is elérhetnek, ha nem vagy otthon.
internet -- > ez hiányozna a legjobban. nagyon hasznos dolog az internet, nem csak arra jó, hogy lopjuk a napot, még akkor is, ha a többség arra használja.:) néhány sulis feladatnál is jól jön.
facebook, iwiw, msn -- > msn-re kb féléve jelentkeztem be utoljára, iwiwen 1 ismerősöm sincs, mert nálunk sosem volt menő az iwiw. facebook meg nem hiányozna, mert minden arról szól, hogy kinek van több lájkja. de azért jó, mert legalább ingyenesen lehet beszélni a külföldi rokonokkal. egyébként egész nap online vagyok facen, ott tartom leginkább a kapcsolatot a barátaimmal.
tv -- > őszintén lesz.rnám, úgy heti egy órét ha tv-zek [született feleségek, mikor megy a tv2-n]. de amúgy egésznap megy a tv a háttérben, mikor gépezek, de sose nézem, tehát nem hiányozna.
14/L
kibírnám,sőt szerintem még élvezném is :'D Végre nyugalom lenne!
Lehet,hogy nehéz lenne megszokni,meg az elején idegesítő is lenne. De azért nem vagyok annyira függő! Szerencsére:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!