Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinik! Milyen lenne ha ezek...

Tinik! Milyen lenne ha ezek nem lennének? Folyt. Lent

Figyelt kérdés

-mobiltelefon (vonalas igen)

-internet

se facebook, se iwiw, msn,email,és társai..

-tv , (csak 1-2 adó igen)m1,duna, ilyenek..

Milyen lenne?Ha mondjuk holnaptól nem lenne semmi!?

2011. aug. 17. 13:54
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Semmi, még a netet használom a legtöbbet. Az mondjuk lehet hogy hiányozna, mert hetente levelet írni külföldre nagyon drága lenne. Tv nálunk amúgy is csak 3 adó(m1, tv2, rtl)

Meg azért lenne még talán rossz, mert drágábban lehetne informálódni, vagy sehogy.

És egyébként akkor többet lennék kint.

14L

2011. aug. 17. 14:05
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Akkor rácuppannék az Xboxomra :D. Ahhoz se TV csatorna se net sem kell. Elég rá egy régi TV is ha van azon legalább AV csatlakozó :).

Ha az se lenne rohannék a Boltba PSP-ért.

De gépem még mindig van. Megyek a boltba veszek hozzá játékot mert letölteni nem lehet, Xboxra szintén így.

A teló nélkül kicsit rossz lenne mert nem tudnék elérni senkit.

Net-et bánnám.

Facebook és társait magasról lesz*rnám.

2011. aug. 17. 14:19
 13/37 anonim ***** válasza:

Én elmennék egy lakatlan szigetre a barátnőmmel.:D

Nem önkínzásból ,de ott sincs net meg társai,és ott ugyis szívesen laknék..^^

2011. aug. 17. 14:22
 14/37 anonim ***** válasza:
Mobiltelefon nélkül túlélném, nagyon ritkán használom. TV-t sem sokat nézek, csak elég ritkán, az sem lenne nagy áldozat. Bár végképp szokatlan lenne nélkülük... Igazából a Facebook meg az MSN kéne, hogy maradjon. Sok olyan barátom van, aki messze lakik tőlem, és neten tudjuk tartani csak a kapcsolatot. Nem tudnék hozzájuk átmenni, se semmi... :/
2011. aug. 17. 14:36
 15/37 anonim ***** válasza:

Én szerintem eret vágnék. xD Bár a facebook és társai nem hiányoznának. De belehalnék ha nem tudnám nézegetni a lookbook-ot vagy nem írogathatnék a blogomra. :S A telefon fájna a legjobban. A telefonomon írom a naplómat, abban tartom számon a teendőimet és mindig jelez ha valahova mennem kell. Segít a fogyókúrában és ha unatkozom vagy este nem tudok elaludni akkor mindig azon játszom. A Tv-t azt simám túlélném, nem szoktam napi fél óránál többet előtte ülni. :)

14/L

2011. aug. 17. 14:55
 16/37 anonim ***** válasza:

Tv-t nem nézek, csak ritkán dokumentumfilmeket

internet: ez már jobban hiányozna... főleg a youtube =/, nemtudom, hogy élnék a kedvenc zenéim nélkül =/..és deviantart, meg gyk...

-facebook... őszintén?:D boldog lennék:D ritkán megyek fel, de szerintem rémunalmas... és barátaim annyira rávannak kockulva -.-"

-mobil... nem igazán hiányozna...

2011. aug. 17. 15:11
 17/37 anonim ***** válasza:

Ha ezek nem lennének, a mai világ sokkal rosszabb lenne. Régen nem voltak, de akkor ezek hiányát pár dolog kompenzálta:

1. Mobil: könnyebb elérhetőség - nem rohangált az ember annyit össze-vissza

2. Tévé: Igaz, csak 2 csatorna volt, de az nézhető volt. Az ember jobb híján azt nézte, ami van, pl. a Jogi esetek című műsor is nagy nézettségnek örvendett, vagy a Kék fény, meg a kedd esti sorozat (pl. Kórház a város szélén). Ja meg a hazai sportműsor is nézhetőbb volt, mert szinte egyértelmű volt, hogy kijutunk a VB-re, más kérdés, hogy ott elvertek minket.

3. Internet: Hát az tényleg hiányzott. Ha el akart intézni az ember valamit, akkor telefonálgatni kellett, az meg ha volt, nem adott vonalat, vagy állandóan foglalt volt a szám, főleg, ha nagyobb vállalatról volt szó. Na de ezt az ember munkahelyről, munkaidőben tette.

4. Internet mégegyszer: A szabadidő eltöltése olcsóbb volt, mert a vonatjegy, a strandbelépő, az étterem nem került annyira sokba, és a focimeccsre is érdemes volt kijárni, pedig akkor is szidták a focistákat.

2011. aug. 17. 16:13
 18/37 anonim ***** válasza:
Mondjuk nagy káosz. Na jó facebook és tv nem fontos, de mobil és net nélkül a nagy cégek is meg lennének lőve, mert leegyszerűsíti a munkát. :)
2011. aug. 17. 16:30
 19/37 anonim ***** válasza:

Semmi probléma nem lenne. Max nem tudnék annyit olvasni, és gyakrabban kéne elbattyognom a könyvtárba. (netről töltöm a könyveket) Na jó, talán az zavarna, ha a kedvenc blogomat nem olvashatnám. De nem lennék öngyilkos kütyük nélkül.

17/L

2011. aug. 17. 18:10
 20/37 anonim ***** válasza:

Mobil nélkül simán túlélném, nem használom sokat, max a szüleimet zavarná hogy nem tudnak elérni. Tévét is ritkán nézek, úgyhogy nem lennék öngyilkos ha nem lenne.

Az internet viszont hiányozna, egy részt mert sok dolgot egyszerűbb ott elintézni, még ha csak az iskolára gondolok: a napló is elektronikus, a híreket is gyakran onnan tudjuk meg, sokszor kell a leckéhez (igaz, ahhoz nem konkrétan a net, csak a számítógép, van olyan amit csak gépelve adhatunk be).

A facebook és hasonlók annyira nem hiányoznának, ha egyáltalán nem lenne. Ha lenne csak én nem férhetnék hozzá, akkor zavarna, mert kimaradnék sok poénból, illetve ilyenkor nyáron ott tartjuk a kapcsolatot, ott beszéljük meg hogy találkozunk a barátaimmal (jó messze lakunk egymástól). De nyilván ha nem lenne, megoldanánk máshogy.

Én sokat olvasok a neten, mindenféle témában, jó hogy ha valami érdekel, csak rákeresek és százával találok róla információt, legyen szó akár tananyagról vagy filmről vagy továbbtanulásról. Ez nagyon hiányozna, mert igaz, el lehet menni a könyvtárba (ahova most is járok), de azért az szerintem más.

16/L

2011. aug. 17. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!