Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A mai tinik tényleg ilyenek?

A mai tinik tényleg ilyenek?

Figyelt kérdés

Magam is kamasz vagyok (16), de nem értem a mai kamaszokat. Legtöbbjük iszik, pasizik/csajozik, cigizik. Tisztelet a kivételnek, persze ilyen nem sok van.

Szóval, miért ilyenek? Pia nélkül nem érezheti jól magát vagy mi???? ez undorító...

ja meg a másik... a folyamatos lekicsinylés... hogy szerencsétlen vagy, béna, meg hasonlók...

ja és még valami... a fiúk se különbek, sőt, akkor joggal kérdezhetem, hogy talál egy viszonylag rendes csaj barátot magának?? (azért viszonylag, mert senki sem lehet tökéletes...)

jó, le lehet szólni, így látom... sajnos.

2011. máj. 20. 19:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Igen, és köszi még egyszer :)

Kedves utolsó! Én nem olyanokra gondoltam, mint te, hanem olyanokra, akik nem tartják a mértéket... veletek nincs bajom... bocs, ha félreértetted...

2011. máj. 20. 22:32
 12/25 A kérdező kommentje:
Ja, és még valami: honnan veszed, hogy unalmas életem van??
2011. máj. 20. 22:32
 13/25 anonim ***** válasza:

Mondjuk engem le sem sza*nak a szüleim, de azért átlagban normális vagyok. Úgy hogy nem mindig a szülő a hibás. Értem én ez alatt azt, hogy nem iszok, nem cigizek, nem vagyok olyan, hogy volt már vagy 5 pasim (egy sem volt).

15/L

2011. máj. 21. 00:06
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Kedves Kérdező! Azért ilyenek, mert hülyék, és a szüleik sem foglalkoznak velük. Rájuk hagynak mindent! Örülj, hogy Te nem ilyen vagy, mert sajnos egyre ritkább a normális kamasz! Téged legalább van miért tisztelni és becsülni! :)
2011. máj. 21. 06:44
 15/25 anonim ***** válasza:

22:13-as vagyok

Szerintem elég unalmas életed lehet, hogy van időd ilyesmivel foglalkozni. Én jól elvagyok, elhatárolódom, ha találkozunk, köszönök, de nem lesem a Facebook-ját, hogy "ejnye-bejnye, már megint ezt csinálta ááá kövezzük meg". Ha te se teszed, még mindig a jobbik eset, de azon agyalsz, hogy miért ilyenek. Keress egy hobbit. Amúgy nem hiszem el, hogy te nem szereted néha kicsit szédíteni az ellenkező nemet;)

2011. máj. 21. 07:21
 16/25 anonim ***** válasza:
53%

most mondok neked valamit,

hétvégenként iszok, naponta dohányzom és egyszer már a füvet is kipróbáltam. és?

itt vagyok a megye egyik legerősebb középiskolájában úgy, hogy az évfolyamomban én vagyok a 2. legjobb tanuló. rendszeresen eljárok kézilabda versenyekre, ahol kapusként remekül teljesítek. megválogatom a barátaimat, és még mindig ugyanazzal a lánnyal vagyok együtt, akit 4 éve ismertem meg. tisztelem a tanáraimat (már amelyik azt kiérdemelte) nagyon jóban vagyok a szüleimmel.

ahányszor egy ilyen kérdést olvasok mindig nevetni akarok, mert ez a brutális általánosítás már-már komédiába illik. olyan, mint amikor egy tisztességes roma dolgozó ember azt hallja, hogy "há a cigusok má megin nem csinálnak semmit a gyerekszülésen meg a lopáson kívül."

17/f

2011. máj. 21. 08:06
 17/25 anonim ***** válasza:
45%

Hát lehet itt olvasni mindenfélét!

De mennék sorba ha megengeditek!

22:13 : Elég szomorú hogy Anyukád(ék) megengedik hogy 13 évesen vodkás gumimacit egyél és hogy koncertezni járjál a fiúddal!Engem 13 évesen anyukám a este 9ig engedett le és eszembe nem jutott piálni!Még sem maradtam ki semmiből!És elég szomorú ha azt hiszed 13 évesen ha nem fiúzol és nem "iszol" meg bulizol UNALMAS LESZ az életed!

Ma 08:06 : Értem a válaszod csak kicsit olvasd vissza a kérdést!Minden tini sok hülyeséget kipróbál,megcsinál amivel nincs is baj!Te a "normál kategória" vagy szerencsére!De itt nem is ez volt a kérdés!Hanem az aki,mint mondta is a kérdező NEM TUDJA TARTANI A HATÁROKAT és mindent ész nélkül csinál!

Én még csak 26 vagyok,de azt veszem észre hogy 13-14 év elteltével olyan szinten változott a világ hogy az cseppet sem normális!Mi általánosban max a cigit PRÓBÁLGATTUK(de egyikünk se volt láncdohányos akkor) és 6.-7.ben kb 8-9órára mindenkinek kivétel nélkül haza kellett érni,ha nem ment?Másnap nincs móka!15 évesen (gimi,szakközép) ki hova ment,nagyjából beindult a lázadás...(15től-a suli végéig,tehát nem első osztályra írom ezeket)a sulis főzős napokon egy kis borozás 2.ban,az első hajfestés,első igazi pasizások,első szex,cigi,bebaszás,az első kimaradások esténként anyuciék mellől stb stb!

Most mi van?12,13 évesen már meg van az első éjszakába nyúló buli(ami rögtön rendszeressé válik),lerészegedés,egy kis drog,kirakom a cicikezdeményem,szexelek ész nélkül,anyám nekem nem parancsol stb stb....És ez a normális?Sajnos igen!Pontosan hogy a szülőn múlik,mert ha már nem volt rest megcsinálni a gyerekét akkor ne fájjon már neki leülni vele és megkérdezi tőle van e valami amiről szeretne beszélni,vagy épp a szexuális felvilágosíts megejteni mert épp azért kefélnek mert fingjuk sincs az egészről csak így akarnak menők lenni!A legtöbb lecsúszott ember mind csonka családban nőtt fel,vagy épp olyanban ahol anyáéknak minden fontosabb volt nála!Nekem is van egy pár ilyen ismerősöm!

És ami a legfontosabb!TINI A 15-16-17 ÉVES!KISLÁNY/KISFIÚ A 11-12-13 ÉVES!

Mi is ájuldoztunk a fiúk után már 11 évesen is,DE ESZÜNKBE NEM JUTOTT VOLNA KEFÉLNI VELÜK!

És a 20:17 jól mondja hogy jó lenne ha a szülők észbe kapnának mielőtt a kicsi lányukból prosti,a fiukból meg alkoholista/kábszeres vagy strici nem lesz!Nekem lassan megszületik a babám de ha 12 évesen a tanulás helyett a pasikon fog járni az esze...hát isten bizony megnyúzom!Már csak a saját hibáimat se kell hogy ő is elkövesse!

Ja,és én értem hogy nem könnyű gyereknek lenni,én is voltam az,de ha a SZÜLŐK(mert az osztályban hiába normális család 2 ha a többi 20 meg csinálja a cirkuszt) kicsit másképp állnának a dolgokhoz lehet hogy a gyerekeik sem éreznék úgy hogy ilyen dolgokat tegyenek 12-13 évesen!De amúgy írjatok egy naplót és olvassátok vissza 10 év múlva...biztos néhányan ki lesztek akadva azokon a butaságokon amiket most csináltok!Főleg ha egyszer ti is szülők lesztek!

Egy 18 hetes kismama

2011. máj. 21. 09:59
 18/25 anonim ***** válasza:
67%

most mivan abban ha egy hónapban egyszer a haverokkal lerészegedik? jódologaz, de csak módjával

a cigit is lehet hogy élvezi, bár sajnos ott már inkább a nagyzás miatt folyik a dolog, én most szoktam le, de én pl nem azért szívtam hogy nagy legyek tőle hanem mert jólesett, és szerettem szívni

14/f

2011. máj. 21. 11:55
 19/25 anonim ***** válasza:
62%
Nem nem minden kamasz ilyen hisz te sem vagy ilyen és én sem voltam ilyen. De igen igazad van a legtöbb valóban ilyen. Ez részben a szülők hibája is mert éppen akkor engedik hosszabbra azt a bizonyos gyeplőt mikor a legjobban fogni kéne. Szigorúbban büntetni azt ha részegen megy haza, sőt 16 éves kor alatt alapból el sem engedni. Aztán a disckókban sem kéne kiszolgálni őket. És 18 év alatt éjfél után haza küldeni minden kamaszt. Nagyjából ezt kéne tenni.
2011. máj. 21. 15:51
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nos, 16 éves vagyok (fiú), haverokkal minden héten pénteken és/vagy szombaton bent vagyunk a városba, igen iszunk is, viszont eddig még olyanra példa nem volt, hogy valaki rosszul lett, netán még hányt is volna. Igen a baráti körömben van olyan aki dohányzik, de hadd csinálja, saját magát roncsolja. Amúgy, akik ilyenkor kezdenek el dohányozni nagy részük felnőtt korára nem fog, mert most is csak azért csinálja mert "menő".

Egy kérdés még a végére, ezek a dolgok (amiket mások csinálnak) téged miben háráltatnak/zavarnak?

Gondolom a válasz az, hogy semmiben, tehát, ne foglalkozz velük.

2011. máj. 21. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!