Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A mai tinik tényleg ilyenek?

A mai tinik tényleg ilyenek?

Figyelt kérdés

Magam is kamasz vagyok (16), de nem értem a mai kamaszokat. Legtöbbjük iszik, pasizik/csajozik, cigizik. Tisztelet a kivételnek, persze ilyen nem sok van.

Szóval, miért ilyenek? Pia nélkül nem érezheti jól magát vagy mi???? ez undorító...

ja meg a másik... a folyamatos lekicsinylés... hogy szerencsétlen vagy, béna, meg hasonlók...

ja és még valami... a fiúk se különbek, sőt, akkor joggal kérdezhetem, hogy talál egy viszonylag rendes csaj barátot magának?? (azért viszonylag, mert senki sem lehet tökéletes...)

jó, le lehet szólni, így látom... sajnos.

2011. máj. 20. 19:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
71%
Én teljesen egyet értek veled. A tavalyi osztálykiránduláson nálunk beszívtak ott hemperegtek a fűben. Az egyik majdnem belefulladt a vízbe. :S Szerintem ez szörnyű. ezek az emberek nem találták meg azt a dolgot ami tényleg fontosak nekik. És pia/cigi/drog nélkül nem élveznek semmit sem. Nekem pl. egy folyamatos begörcsölés (értsd: röhögök mint állat) sokkal jobb mint bármelyik drog. mondjuk mindent lehet, csak mértékkel. Személyes tapasztalat: Alkoholt, citromos sört iszok csak akkor is apukámmal (ez furcsa lesz sokaknak) és nem a csürhével. Pasira nincs szükségem. Nélküle is tökéletesen elvagyok (majd ha meglátom azt akivel tényleg együtt akarok lenni belevágok de addig nem szórakozok). És ezt mondom én 15 éves létemre.
2011. máj. 20. 19:51
 2/25 A kérdező kommentje:

jaj, de jó, már azt hittem, csak én vagyok ilyen véleményen :)

amúgy nálunk is volt ilyen sztori... életem egyik legrosszabb éjszakája volt az... persze én nem ittam/cigiztem, de... akkor is borzalmas volt...

2011. máj. 20. 20:11
 3/25 anonim ***** válasza:
36%
hát figyelj tényleg egyre több ilyen van de az emberiség kezd rájönni hogy ez nem menő
2011. máj. 20. 20:17
 4/25 A kérdező kommentje:

hát ide még nem jutott el... :/

nem bántásból mondom, köszönöm a választ! mindkettőtöknek :)

2011. máj. 20. 20:28
 5/25 anonim ***** válasza:
25%

Már megint...

200 ilyen kérdés van már, olvass vissza.

2011. máj. 20. 21:11
 6/25 anonim ***** válasza:
36%
Sajnos a mai fitalok ténylegesen ilyenek!:-(De ez köszönhető sztem a szülőknek,hisz Ők azok akik nem tartják kordában a gyermeküket.Vagy éppen otthon is ezt látja.Nem foglalkoznak kellőképpen a gyerekükkel,nem beszélgetnek el velük a cigi,a drog,a pia veszélyeiről és még sorolhatnám.Sokan azt hiszik,hogy ettől nagymenők,hol saját magukat teszik tönkre már most fiatalon.Ettől még nem menők,hiába hiszik ezt,inkább saját magukat minősítik le,főképp azok akik még nagydobra is verik mindezt...az hogy másokat lekicsinyítik?Hmm...erre meg csak azt tudom írni,hogy mindenki a saját portája előtt sepregessen,majd aztán alkosson véleményt bárkiről is,ez viszont a szegénységi bizonyítványuk!:-)
2011. máj. 20. 21:11
 7/25 anonim ***** válasza:
52%
És ha 200kérdés van ilyen,mi van akkor?Mért érdekel ez téged,ha már találkoztál ezzel a kérdéssel 200x,ahogy írtad,nem kelltt volna rákattannod,főképp ezzel az 1cinikus mondatoddal!
2011. máj. 20. 21:14
 8/25 A kérdező kommentje:

köszönöm a konstruktív hozzászólásokat, ezt vegye aki akarja célzásnak...

kedves utolsó, köszönöm a védelmet, még ha nem is csak én kaptam vagy valami ilyesmi :)

és köszönöm az eddigi válaszokat :)

2011. máj. 20. 21:18
 9/25 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit!:-)Nem szeretem az ilyen embereket,akik csak azért lépnek be az ilyen oldalakra,hogy osszák az észt negatív irányban a másiknak!És nem hinném,hogy te is erre lennél kíváncsi,te feltettél 1kérdést és pusztán a véleményekre vagy kíváncsi,nem az e jellegű kommentekre;-)
2011. máj. 20. 21:27
 10/25 anonim ***** válasza:
53%

Én a "csürhémmel" szoktam inni( citromos sör:D), sőt koncerten is voltam már, fiúm is van, közepes tanuló vagyok mégsem züllök. Nem iszom magam matt részegre, kb. heten iszunk egy dobozt hogy egy csöpp ihletünk legyen a nagyobb baromságokra. Sőt, ínyencségként néha vodkás gumimacit eszünk szülinapokon. Mégsem vagyok "rossz példa". Jó embernek tartom magam, mert ha pl. a buszra várok, és látok egy reumás nénit, nézem, hogy hmm, nem a jógyerekek vagy a "rendes lányok" sietnek a segítségére, hanem én, a szakadt harisnyámmal, Marten's-el a lábamon, villanygityót cipelve. Ilyen esetekben gondoljatok a züllő fiatalságra. Igen, a te fajtádra értem. Boldog további, unalmas életet! Szeretettel: Barack

13L

2011. máj. 20. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!