A mai tinik tényleg ilyenek?
Magam is kamasz vagyok (16), de nem értem a mai kamaszokat. Legtöbbjük iszik, pasizik/csajozik, cigizik. Tisztelet a kivételnek, persze ilyen nem sok van.
Szóval, miért ilyenek? Pia nélkül nem érezheti jól magát vagy mi???? ez undorító...
ja meg a másik... a folyamatos lekicsinylés... hogy szerencsétlen vagy, béna, meg hasonlók...
ja és még valami... a fiúk se különbek, sőt, akkor joggal kérdezhetem, hogy talál egy viszonylag rendes csaj barátot magának?? (azért viszonylag, mert senki sem lehet tökéletes...)
jó, le lehet szólni, így látom... sajnos.

jaj, de jó, már azt hittem, csak én vagyok ilyen véleményen :)
amúgy nálunk is volt ilyen sztori... életem egyik legrosszabb éjszakája volt az... persze én nem ittam/cigiztem, de... akkor is borzalmas volt...

hát ide még nem jutott el... :/
nem bántásból mondom, köszönöm a választ! mindkettőtöknek :)

Már megint...
200 ilyen kérdés van már, olvass vissza.

köszönöm a konstruktív hozzászólásokat, ezt vegye aki akarja célzásnak...
kedves utolsó, köszönöm a védelmet, még ha nem is csak én kaptam vagy valami ilyesmi :)
és köszönöm az eddigi válaszokat :)

Én a "csürhémmel" szoktam inni( citromos sör:D), sőt koncerten is voltam már, fiúm is van, közepes tanuló vagyok mégsem züllök. Nem iszom magam matt részegre, kb. heten iszunk egy dobozt hogy egy csöpp ihletünk legyen a nagyobb baromságokra. Sőt, ínyencségként néha vodkás gumimacit eszünk szülinapokon. Mégsem vagyok "rossz példa". Jó embernek tartom magam, mert ha pl. a buszra várok, és látok egy reumás nénit, nézem, hogy hmm, nem a jógyerekek vagy a "rendes lányok" sietnek a segítségére, hanem én, a szakadt harisnyámmal, Marten's-el a lábamon, villanygityót cipelve. Ilyen esetekben gondoljatok a züllő fiatalságra. Igen, a te fajtádra értem. Boldog további, unalmas életet! Szeretettel: Barack
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!