Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, hisztek Istenben?

Kamaszok, hisztek Istenben?

Figyelt kérdés
indokold~!
2011. ápr. 7. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:

Hiszek,de nekem sajátos hitem van.Hiszem,hogy Isten a szeretetben,a jó közösségekben,az összetartásban és mindenféle jó dologban benne van.Nem hiszem,hogy bármiért is haragudna ránk,nem hiszem,hogy aki nem jár templomba az nem hívő.Nem hiszem,hogy pénzt,imádságot vár el tőlünk,hanem azt hiszem,hogy azt várja el,hogy mi magunk törekedjünk az önmegvalósításra,és lehetőséget ad arra,hogy mi válasszunk magunknak utat.Akiket megölnek,akik betegek lesznek azokat semmilyen csoda nem tudta volna megvédeni a haláltól,ugyanis sajnos reálisaknak kell lennünk:rengeteg autóbaleset,repülőgép katasztrófa történt már.Ilyenkor nem jöhet olyan erő,ami természetfeletti erejével megakadályozza a baleseteket.Sajnos ez nem létezik!Viszont az,hogy minden emberben van egy természetfeletti erő,ami jó és amit ki kell használni..-az bizony létezik.Amikor például valakibe beleszeretünk,akkor eszünkbe jut,hogy nem is tudjuk megfogalmazni magunkban,hogy miért szerettünk belé.Szerintem az erő teszi ezt velünk,na meg persze a kémia.:)

Szerintem a tudományok létezése a vallást nem szabadna,hogy akadályozza.Amit viszont betegesnek tartok,azok a jehovák.Nagyon beleviszik az életükbe a hitet és nagyon makacs emberek.Nem szabad ezt,tönkremennek a gyerekek,főleg ha nem lesz Karácsonyuk,hagyományaik!

Úgyhogy azt hiszem,hogy hiszek Istenben.

17/L

2012. szept. 13. 22:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!