Kamaszok, hisztek Istenben?
Figyelt kérdés
indokold~!2011. ápr. 7. 20:51
31/71 anonim válasza:
Régen rám erőltették a hitet,elküldtek misére minden vasárnap 8 éven keresztül.Beleuntam.9.-es vagyok és már 3-szor voltam beteg.-.-" akkor most kicsit vmiért fura,hogy mire nem járok misére,addigra bebetegszek 3szor is.-.-
Na de amúgy amíg nem látom,nem érzékelem testközelből v vmilyen csoda nincs,addig nem hiszek.SEMMIBEN.
32/71 anonim válasza:
Én nem hiszek Istenben, a reinkarnációban viszont igen :)
16/L
33/71 anonim válasza:
Vallásos zsidó családban élek, úgyhogy igen, hiszek. Lelkileg is nagy segítség, és nagyon tetszik az ehhez kapcsolódó kultúra, szokásrendszer, úgy érzem, tartozom valahova. Ha nagy leszek, én is szeretném ugyanezeket az értékeket átadni a gyerekeimnek.
34/71 anonim válasza:
Én hiszek! =) Rengeteg jót tett velem, a fia, Jézus Krisztus is értem halt meg, és úgy neveltek, hogy megismerjem a keresztyén hitet.
35/71 anonim válasza:
én hiszek istenben!!!IZRAEL ISTENÉBEN ÉS AZ Ő EGY SZÜLÖTT FIÁBAN A NÁZÁRETI JÉZUS KRISZTUSBAN!!!!!RAJTA KIVÜL NINCS MÁS ISTEN!!!!
36/71 anonim válasza:
oké de ne kiabálj már.Megfájdul a fejem :D
és én nem mert nem tartom valószínűnek vajon hol volt az Isten amikor az életem romokban hevert?sehol.mert nincs is és kész.
37/71 A kérdező kommentje:
miert kell nagybetuvel irni ( olyan mintha KIABALNAL ) en sem irtam igy hogy NEM HISZEK ISTENBEN
2011. ápr. 10. 19:33
38/71 anonim válasza:
igen tök felesleges kiabálni úgyhogy ne tedd mert azt hiszik a végén hogy vmi elvetemült hívő vagy...
39/71 anonim válasza:
Hát, a kiabálós az bizony egy elvetemült hívő :'DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!