Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, hisztek Istenben?

Kamaszok, hisztek Istenben?

Figyelt kérdés
indokold~!
2011. ápr. 7. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
37%
Hiszek!indok:olvastam a bibliát,tett már velem elég s ok jót pl:megszülettem!:)(ha Isten nem akarja nem írok most ide).higgy benne te is!csak jót tehet veled add neki az életedet!:)
2011. ápr. 7. 21:10
 2/71 :) :) :) ***** válasza:
62%
igen :)
2011. ápr. 7. 21:39
 3/71 anonim ***** válasza:
90%

Én a családban hiszek. Engemet édesanyám és édesapám teremtett. Nekik köszönöm, hogy most ezeket a kedves sorokat írhatom le.

Én egyébként nem szimpatizálok a kereszténységgel. Más eszmékben hiszek, amiknek nincs közük a természetfeletti dolgokhoz.

2011. ápr. 7. 21:56
 4/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ezen nincs mit indokolni, nem vagyok vallásos és kész
2011. ápr. 7. 22:06
 5/71 anonim ***** válasza:
62%

Nem.

Ha lenne, akkor már sokszor segíthetett volna.

Nem tette.

Eljátszotta a bizalmát.

15/L.

2011. ápr. 7. 22:26
 6/71 anonim ***** válasza:
32%

Utolsó, lehet előtte neked is le kellett volna tenned az asztalra valamit:S

24L

2011. ápr. 7. 22:31
 7/71 anonim ***** válasza:
93%

nem.

nem vagyok vallásos, és ha vallásos lennék, akkor sem keresztény/muzulmán/stb. istenhívő.

istent csak azért találták ki az emberek, hogy megmagyarázzák az adott korban még meg nem értett jelenségeket. könnyebb volt, mint kutatni utána :) aztán az egyház ezt hamar felismerte, és szép hatalomra tett szert a népbutítással.

kitudja, lehet tévedek, és a szakállas öreg most nagyon pipa rám.. :DDD majd meglátjuk.

14f

2011. ápr. 7. 22:36
 8/71 anonim ***** válasza:
91%

Nem, mert nem értem, miért kéne letérdelnem, és könyörögnöm bárkinek is. Meg bálványozni egy keresztet, szobrot, akármit...

A szüleim úgy gondolták, hogy majd én eldöntöm, de egyelőre egyértelműen nem akarok keresztelkedni.

2011. ápr. 7. 22:43
 9/71 anonim ***** válasza:
92%
A "keresztény Istenben" nem hiszek, de úgy gondolom van valaki ,aki fölöttünk áll , és több belelátása van a dolgokba :)
2011. ápr. 7. 23:01
 10/71 anonim ***** válasza:
41%
Keresztény Istenben én se hiszek. Valami feljebbvaló biztosan van. Én E.T.-nek hívom... 17f
2011. ápr. 7. 23:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!