Kamaszok, hisztek Istenben?
Én a családban hiszek. Engemet édesanyám és édesapám teremtett. Nekik köszönöm, hogy most ezeket a kedves sorokat írhatom le.
Én egyébként nem szimpatizálok a kereszténységgel. Más eszmékben hiszek, amiknek nincs közük a természetfeletti dolgokhoz.
Nem.
Ha lenne, akkor már sokszor segíthetett volna.
Nem tette.
Eljátszotta a bizalmát.
15/L.
Utolsó, lehet előtte neked is le kellett volna tenned az asztalra valamit:S
24L
nem.
nem vagyok vallásos, és ha vallásos lennék, akkor sem keresztény/muzulmán/stb. istenhívő.
istent csak azért találták ki az emberek, hogy megmagyarázzák az adott korban még meg nem értett jelenségeket. könnyebb volt, mint kutatni utána :) aztán az egyház ezt hamar felismerte, és szép hatalomra tett szert a népbutítással.
kitudja, lehet tévedek, és a szakállas öreg most nagyon pipa rám.. :DDD majd meglátjuk.
14f
Nem, mert nem értem, miért kéne letérdelnem, és könyörögnöm bárkinek is. Meg bálványozni egy keresztet, szobrot, akármit...
A szüleim úgy gondolták, hogy majd én eldöntöm, de egyelőre egyértelműen nem akarok keresztelkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!