Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez most miért jó neki? Mindenk...

Ez most miért jó neki? Mindenkit becsap.

Figyelt kérdés

Van egy "barátnőm". Azért van idézőjelben, mert még nagyon régen egy osztályba jártam vele, és akkor sem voltunk jóban. Ő baromi sovány, és... kicsit érdekes lány, de modell. Nem tudom mennyire igaz, de ő azt mondta nekem, hogy Justin Bieberrel forgat kinn, Amerikában egy filmet. Hozzá kell, hogy tegyem, hogy nem igazán érdekelt, mert nem szeretem az említett előadóművészt (:D) Nem hittem el, mert nagyon rossz színész :D Többször hívott forgatásra, és olyan helyre küldött ahol egy szeméttelep van, meg sokszor "véletlenül" elmaradt a forgatás... Hát jó. GOndoltam az ő dolga, legyen boldog. Facebookra olyan képeket tölt fel, ahol soha nem látszik a feje, csak a lába van fotózva, vagy hátulról. Annyira látszik, hogy nem ő az... Tényleg. Az alkata, husisabb (mármint nem csontsovány) lányokról tesz ki képet, és nem ő az, látszik. Bejelöl minden tinisztárt, de ugye mivel sokan regisztrálnak rajongóként, az összes előforduló Justin Bieber az ismerősei között van. Ja, és most vele jár. elvileg. Justin Bieberrel. Mindenkit bejelölget a képeken. Miley Cirus, meg úgy ténylegesen mindenkit. Ez mire jó neki?

Ui.: Engem addig nem zavart, ameddig nem kezdett velem bunkózni, hogy szánalmas vagyok, mert nem ismerem Justin Biebert, és mert nem szeretem. Innentől kezdve zavar, ezért tettem fel a kérdést.

2011. jan. 14. 19:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Rákerestem erre a Kassidy-re és hát ő egy ázsiai modell xDD Ez nagyon gáz.
2011. jan. 17. 17:49
 22/26 A kérdező kommentje:
Írjatok választ az emailemre, ha megnéztétek a csajt. Kíváncsi vagyok a véleményekere :D
2011. jan. 17. 20:04
 23/26 anonim ***** válasza:
HAHAHAAAA!!!Ez jóó :D ... De hát szerintem nincs olyan ember aki ezt elhinné neki xD jahhhj...ne foglalkozz vele!Nem tudok mást írni.
2011. jan. 17. 21:04
 24/26 anonim ***** válasza:

Nekem is küldd el!!

Kíváncsi vagyok rá!

Amúgy azóta nem változott??

Léccike küldd el!!! Köszönöm!

Nagyon h*lye lehet :)

2011. jan. 18. 18:39
 25/26 anonim válasza:
nekemis nekemisnekemis!:$ mind2 fb-t lécci
2011. febr. 4. 22:06
 26/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:)

Köszönöm hogy elküldted a nevét:D

Télleg kint él?

2011. febr. 6. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!