Mit tegyek? Tanácsra lenne szükségem, kisfiam 20 honapos, mindenkit megtép aki a közelébe megy, gyerek akárki, haját meg a ruháját?
Ne haragudj, de inkább csak ablakon kapjon levegőt, mint hogy ezt így megtehesse, márpedig úgy tűnik, megteheti melletted.
Keményebbnek kell lenned. Nálunk is van egy ilyen gyerek, messziről elkerüljük!!! És nemcsak mi. Az anyuka nem tesz semmit. Talán pont te vagy.
Nagyon rossz lehet, de nekünk többi szülőknek is az, gondolj bele, ha fordítva lenne, hogy mindig megtépik a gyerekedet???
Oké, maradjunk nálad... Később ez rosszabb lesz, ha most nem fogod meg, ő fog irányítani! Talán ő lesz az ovi és a suli réma majd, ezt akarod? És hogy ne hallgasson rád, ne bízhass benne?
Ugye nem.
Akkor legyél kitartó és következetes! Ez mindkettőtök és a környezetetek érdeke msot és hosszú távon is.
"Inkább sírjon ő most, mint te később"
Ha teljesen gyenge vagy, kérd szakember tanácsát. Nekem van ilyenem: az anyukám. :)
Az en gyerekem is hasonlo volt,inkabb akkor csinalta ha mar faradt volt. Sztem adj kevesebb edesseget ha amugy adsz. Ha ilyem van, es latod hogy mar keszul mrgtepni a masikat akkor avatkozz be idoben, vidd el, guggolj le hozza es mond el hogy nem szabad, neki sem esne jol,ti sem bantjatok ot. Mond hogy kerjen bocsanatot, simizze meg a masikat.
Vidd el mashova jatszani, nekunk a homokozo ilyen , eg,szeruen nem tud normalisam viselkedni a homokozoba. Szorja a homokot, dobalja, akkor inkabb kiviszem
Te latod rajta, hogy ez miert lehet, en arra gondolok, vagy hogy tul faradt , sok az inger mondjuk, hogy sokan vammak korulotte es zavarja?
Vagy igy akar baratkozni?
Sztem az nem jo megoldas hogy beviszed a lakasba, az valahol ongol is mert le sem fog faradni, es bent amugy is gomdolom nehezebb vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!