Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez most miért jó neki? Mindenk...

Ez most miért jó neki? Mindenkit becsap.

Figyelt kérdés

Van egy "barátnőm". Azért van idézőjelben, mert még nagyon régen egy osztályba jártam vele, és akkor sem voltunk jóban. Ő baromi sovány, és... kicsit érdekes lány, de modell. Nem tudom mennyire igaz, de ő azt mondta nekem, hogy Justin Bieberrel forgat kinn, Amerikában egy filmet. Hozzá kell, hogy tegyem, hogy nem igazán érdekelt, mert nem szeretem az említett előadóművészt (:D) Nem hittem el, mert nagyon rossz színész :D Többször hívott forgatásra, és olyan helyre küldött ahol egy szeméttelep van, meg sokszor "véletlenül" elmaradt a forgatás... Hát jó. GOndoltam az ő dolga, legyen boldog. Facebookra olyan képeket tölt fel, ahol soha nem látszik a feje, csak a lába van fotózva, vagy hátulról. Annyira látszik, hogy nem ő az... Tényleg. Az alkata, husisabb (mármint nem csontsovány) lányokról tesz ki képet, és nem ő az, látszik. Bejelöl minden tinisztárt, de ugye mivel sokan regisztrálnak rajongóként, az összes előforduló Justin Bieber az ismerősei között van. Ja, és most vele jár. elvileg. Justin Bieberrel. Mindenkit bejelölget a képeken. Miley Cirus, meg úgy ténylegesen mindenkit. Ez mire jó neki?

Ui.: Engem addig nem zavart, ameddig nem kezdett velem bunkózni, hogy szánalmas vagyok, mert nem ismerem Justin Biebert, és mert nem szeretem. Innentől kezdve zavar, ezért tettem fel a kérdést.

2011. jan. 14. 19:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
LOL! xD Hát ez kész. Mondd neki azt hogy neked meg Ashley Tisdale a nővéred. :DDDD Amúgy ne foglalkozz vele. Ha valami ilyesmit mond akkor csak kezdj el röhögni (hangosan) és mond azt hogy "hahaha nagyon vicces vagy" vagy "persze, persze). Ez bosszantani fogja és megsértődik majd. Te meg röhöghetsz tovább. :'D
2011. jan. 14. 19:09
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne hidd el neki.Hagyd ott és keress más barátnőt!
2011. jan. 14. 19:09
 3/26 A kérdező kommentje:
A lakhelye jelenleg Hollywood. DE van egy másik facebookja, ahol Biatorbágy. De ez nagyon durva. Én mindig röhögök, ha feltesz egy ú képet magáról. Mindjárt linkelek egy példát.
2011. jan. 14. 19:12
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
ohh anyám.:D mondd neki hogy aha persze szívem,angelina jolie az anyád??
2011. jan. 14. 19:18
 5/26 anonim ***** válasza:
oké :D
2011. jan. 14. 19:20
 6/26 A kérdező kommentje:

[link]

A haja egyáltalán nem ilyen. még a színe sem, sem semmi... a bőre sem ilyen színű.

[link]

itt elvileg a baloldali ő. hát látszik, hogy a haja, és a bőre sem hasonló az elsőhöz képest. Egyiken sem látszik az arca.

2011. jan. 14. 19:21
 7/26 A kérdező kommentje:
ja, a jobboldali meg valami AnastaciaKessidy Kassar. Nem tudom ki az, de állandóan őt jelölgeti a képein.
2011. jan. 14. 19:22
 8/26 anonim ***** válasza:
Megmondod a nevét privátban? Persze ha nem baj.
2011. jan. 14. 19:27
 9/26 A kérdező kommentje:
őőő. Hát az az igazság, hogy csak akkor, ha nem ismertél rá. mert ha igen, akkor úgy is tudod :D Ha meg nem, akkor... megmondom, de nem szeretné, ha tudná, hogy ki vagyok én :D Nem szeretem az ilyesfajta konfliktusokat.
2011. jan. 14. 19:32
 10/26 anonim ***** válasza:
megírod a nevét nekem is csak megnézem fb on :D
2011. jan. 14. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!