Az egyik osztáéytársamnak az a "hobbija", hogy mindenkit feljelent. Mit lehet csinálni ez ellen?
Idén jött át a suliba, mert a másik iskolába nem tudott beilleszkedni, kiközösítették.
Nálunk az első héten összeveszett egy lánnyal, mert tesin játék közben véletlenül összeakadt a lábuk és az új csaj elesett, és azt állítja, hogy direkt ez volt a szándéka a másik lánynak és azt akarta, hogy megsérüljön. Feljelentette, azzal az indokkal, hogy sérülést akar neki okozni.
Azóta 4 osztálytársam és 3 tanárt feljelentett.
Ma megint megfenyegett egy tanárt, mert az szólt neki, hogy órán ne feküdjön a padon. A csaj azt válaszolta, hogy ő fáradt, mert hajnali 4kor kelt. A tanár azt mondta, hogy más is van aki korán kel, de tiszteli annyira hogy nem fekszik a padon. A lány erre a tanár arcába ordított, hogy őt a tanár megalázta az osztály előtt, ezért feljelenti, majd fogta a cuccát és kiment.
Próbáltunk türelmesek lenni, de már nagyon idegesítő, a tanárok se mernek már rászólni, mert vmi mondvacsinált dologgal feljelenti őket. Senki nem beszél már vele, de nem veszi észre magát. A kiközösítésen kívül tudunk mást csinálni?
Jelentsétek fel rágalmazásért.
Egyébként az ilyennek a verésen kívül nem sok minden szokott segíteni...
egy ilyet még megverni? szerintem inkább ne.
egyébként szerintem is az a legjobb megoldás, hogy minden ilyen felszólalása után ti is közlitek, hogy akkor rágalmazásért pereltek. Ti többen vagytok, vannak tanúitok. Neki senkije sincsen.
Milyen iskolába jársz, ahol a tanárokat sakkban tudja tartani egy buta kamasz? Ne haragudj, de ahol ez megtörténhet, nem nevezném iskolának... És kinek jelent fel ez a lány mindenkit? Azt gondoljátok, hogy a rendőrség foglalkozik ilyesmivel?
És mi az, hogy a tanár arcába ordít egy diák??? Hol van ilyenkor az igazgató? Miért nem megy a tanár vagy bármelyikőtök hozzá, hogy esetleg ő vegye kezelésbe az ilyen "majd én megmutatom" diákot... Ő semmit se tud? Ki ennek a lánynak az apja/anyja, hogy senki nem mer fellépni ellene?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!