Nem túl bátrak, merészek sőt vakmerőek a mai szülők? Mindenkit és mindent megkérdőjeleznek, csakis az ő döntésük lehet helyes, hülye az orvos, szemét a tanár, buta a nagyszülő, idióta a védőnő és sorolhatnám.
Én a makacssagomnak köszönhetem, hogy kezelve van a fiam tejallergiaja, mert éreztem, h vmi nem stimmel, es öt orvost jártunk meg, mire valaki felismerte a dolgot. De pl. A gyogytornasz azt mondta, van egy kis feszesseg a hazában, de kimozogja majd, ezt elhittem mert tudtam, ha nem, észre fogom venni. Kimozogta.
Nem vettem magamra a kérdésed, csak leírtam az en sztorim. :)
Szerintem egyik oldalról túl bátrak a másikról meg túlféltők. Gondold el, hányszor olvasni itt, hogy a gyerek ezt meg azt csinálja(pl. egyedül hagyják a 2 évest fürdésnél), de a másik oldalról meg ezt nem ehet azt nem kaphat, mert allergiás lesz, romlik a foga...
Én azon is kiszoktam akadni amikor 1,5-5 éves gyerekek rohangálnak(úton, áruházba) és anyuka nem fogja a kezét, vagy kismotorral megy át a gyerek az úton(jobb esett, ha a zebrán)miért nem lehet leszállni addig?
Nálunk nagyon jó orvos és védőnő van(iskoláról, oviről nem tudok nyilatkozni, mert 2 éves a fiam). Eddig mindig jókat mondtak:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!