Szülészeti, nőgyógyászati klinikán dolgozók, vagy védőnő segítségét kérhetném?
...legalábbis nem hiszem, hogy itt írhatok a problémámról.
Tudom, így nem szabályos, de reménykedem benne, hogy fel tudom venni valakivel a kapcsolatot, aki szülészeten dolgozik.
Arról van szó, hogy nagyon régóta várunk örökbe fogadható kisbabára, és szerettem volna megkérdezni, hogy nincs-e a páciensek között olyan nő, aki nyilvánvalóan örökbe akarja adni a babáját...
Nagyon kétségbe vagyok esve, már nem tudom, hogyan próbálkozhatnék, hogy előrébb lendítsem a folyamatot.
Nincs szó a hivatalos út megkerüléséről:))
A TEGYESZ-nél 4 éve "állunk sorba", alapítványhoz is be van adva a kérelmünk, de nem jutunk előrébb.
Tehát minden hivatalos papírunk megvan ahhoz, hogy örökbefogadjunk, és ha lenne egy anyuka, aki lemond a babájáról, mi örökbe is fogadhatnánk, minden gond nélkül.
Kivárni a sorunkat... el sem tudom képzelni, mikor szólnak már, hogy van babánk.
Ezért fordultam hozzátok segítségért. Semmiféle "illegális" nincs ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!