Miért neveznek a felnőttek mindenkit ribinek?
ma 22:10
Amikor én 10 voltam volt 2 ruha amiből kilátszott a hasam, meg egy vállas is volt, és akkoris ribinek neveznek, miközben csak a divatot követem... Jah és én rájukmosolygok, ők meg tök mérgesen néznek...
ma 22:14
Azt jelenti, hogy prosti... Pedig a prostik FÉLMEZTELENÜL szoktak kint lenni...
Ribi=Rib.anc=Lefekszik a pasikkal élvezetért...
Am meg nem tudom. Már egy olyan latexes leggings+szoknya+póló is ribis nekik...Plána a mi divatunk. Hát ez van. El kell fogadni (:
Mert a prostituáltakra emlékezteti őket minden olyan divatés stílusirányzat, ami a prostituált-világból vesz át elemeket.
Mindenkit? Szerintem csak a ribiket szokták ribizni!
ma 22:26
Hát akkor 10 évesen miért ribiztek le? Talán ribi lennék? Még mindig szűz vok, pedig 14 éve szívom a levegőtXD
Annál visszataszítóbb, minél fiatalabb kislány teszi ki a kis p.csáját, derekát, mellét, hátát!
Attól hogy szűz vki, még lehet ribis viselkedése, stílusa. Már le lehet venni, melyik lesz ingyenribi pár év múlva.
22:58
Nálunk a bnőim mondták, hogy jól áll és a muterom is.., a ribiségről... Gazdagok vagyunk, nehogy már ribi pics@ legyek XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!