Miért neveznek a felnőttek mindenkit ribinek?
Figyelt kérdés
Ha kilátszik a hasad, ha emo, scene vagy nemtommi vagy vagy kilátszik a két vállad akkor máris azt mondják, hogy ribanc... De miért???2010. szept. 10. 22:05
11/18 A kérdező kommentje:
23:57
Hát fura, de nem reklámozom magam, és nem járok a főúton egy bugyiban és melltartóban...
2010. szept. 11. 00:06
12/18 anonim válasza:
Nem a ruhája alapján kell megítélni valakit. Hülyeségnek tartom, hogy azért neveznek egy lányt ribinek, mert kint van a hasa, vagy a válla. De csak nyáron érdemes ilyen ruhákat felvenni, mert ilyen undorító időben komoly betegségeket kaphatsz! Ne törődj, azokkal, akik ilyet mondanak Neked!!! Az a fontos, hogy Te jól érezd magad!!!! Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!!
13/18 A kérdező kommentje:
ma 07:16
Köszi :) Amúgy csak nyáron szoktam ilyeneket felvenni, és a szülei meg is engedik. :D
2010. szept. 11. 08:49
15/18 anonim válasza:
mert lehet, hogy tényleg úgy nézel ki. valószínűleg nem alaptalanul mondják rád. ha jól értettem, az anyád és a bnőid azt mondták jól áll a "rib*ség", és ez szerintem mindent elárul rólatok
16/18 A kérdező kommentje:
De mondjatok legalább 3 indokot, hogy pl az olyan nyári póló, amiből kilátszik a vállad, az miért ribiség.
2010. szept. 13. 15:52
17/18 anonim válasza:
Mert ők azokban az időkben nőttek fel, amikor még nyáron is vastag harisnyát, hosszúújjút egybeszoknyát hordtak, illetve a fiúk cipőt,hosszúgatyát kantárral, és allatta egy hosszú újjú inget. Najó, ez túlzás, tudom. :)
De akkoriban tényleg csak könyököt, illetve fél-felkart mutattak, és lábszárat 'mutattak' csak. Szerintem ha ízlésesen felöltözik az ember, nagyon csinos lehet. :)
Inkább személyíség, illetve már sokan vannak sajnos, akiknél arcra megállapítható,hogy ribanc. Szerintem a nagyanyáink idejében is biztos voltak a kornak megfelelően 'ribancok'.
18/18 anonim válasza:
Biztos mert szeretik azt a mesét, és te olyan elragadó vagy abban a ruciban mint a ribike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!