Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez most miért jó neki? Mindenk...

Ez most miért jó neki? Mindenkit becsap.

Figyelt kérdés

Van egy "barátnőm". Azért van idézőjelben, mert még nagyon régen egy osztályba jártam vele, és akkor sem voltunk jóban. Ő baromi sovány, és... kicsit érdekes lány, de modell. Nem tudom mennyire igaz, de ő azt mondta nekem, hogy Justin Bieberrel forgat kinn, Amerikában egy filmet. Hozzá kell, hogy tegyem, hogy nem igazán érdekelt, mert nem szeretem az említett előadóművészt (:D) Nem hittem el, mert nagyon rossz színész :D Többször hívott forgatásra, és olyan helyre küldött ahol egy szeméttelep van, meg sokszor "véletlenül" elmaradt a forgatás... Hát jó. GOndoltam az ő dolga, legyen boldog. Facebookra olyan képeket tölt fel, ahol soha nem látszik a feje, csak a lába van fotózva, vagy hátulról. Annyira látszik, hogy nem ő az... Tényleg. Az alkata, husisabb (mármint nem csontsovány) lányokról tesz ki képet, és nem ő az, látszik. Bejelöl minden tinisztárt, de ugye mivel sokan regisztrálnak rajongóként, az összes előforduló Justin Bieber az ismerősei között van. Ja, és most vele jár. elvileg. Justin Bieberrel. Mindenkit bejelölget a képeken. Miley Cirus, meg úgy ténylegesen mindenkit. Ez mire jó neki?

Ui.: Engem addig nem zavart, ameddig nem kezdett velem bunkózni, hogy szánalmas vagyok, mert nem ismerem Justin Biebert, és mert nem szeretem. Innentől kezdve zavar, ezért tettem fel a kérdést.

2011. jan. 14. 19:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
utolsó: neked nem tudom, mert nem tudom az e-mailed.
2011. jan. 14. 19:46
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Derűssé tetted az estémet,pedig nem volt jó kedvem.:D

Szerintem szimplán túl messzire ment a Justin Bieber iránti rajongásával és a "sztárokkal" barátkozásról való álmodozással.

Azért jó neki ez,mert ő maga is elhiszi,hogy ő Justin Bieberrel meg a hasonló celebekkel él/forgat/jóban van.Szerintem elmehetne orvoshoz,ha ennyire beleéli magát.

Töröld fb-on ismerőseid közül és gond számodra letudva. Őt vagy kezelik,vagy tovább él az álomvilágában. Amúgy a legtöbb JB rajongói,sőt az összes "sztár" elvetemült rajongói ilyenek.Teljesen beleélik magukat.

2011. jan. 14. 19:46
 13/26 A kérdező kommentje:
na jó. nem érdekel, ha megtudja, hogy ki vagyok. Ide küldjetek e-mailt, mert ezt használom: varga.kitti.9@gmail.com
2011. jan. 14. 20:06
 14/26 anonim ***** válasza:
Légyszi, nekem is megírnád priviben a nevét? :)
2011. jan. 14. 20:18
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Haha ez vicces.

Hagydad..röhögj rajta,gondolom nincs olyan akik ezeket elhiszik :DD

Amúgy kiszeretnél vele cseszni??Mármint "csőbe" húzzni vagy lebuktatni? ilyesmi?? :D

2011. jan. 14. 20:50
 16/26 A kérdező kommentje:
Már próbálkoztam. a képeit kerestem google-n,d e nem tudom megtalálni :D
2011. jan. 14. 20:53
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
ennek a lánynak orvosra van szüksége.:D hihetetlen,ezt még ő maga sem hiszi el..Megkaphatom a nevét e-mailbe énis??
2011. jan. 15. 14:09
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon nagy :D

Az én osztályomba is volt egy ilyen lány de szerencsére már "kinőtte".

Ő is azt mondta hogy Joe Jonassal jár és, hogy naponta leveleznek egymással meg minden ilyesmi"-.-

Lécci, nekem is küldd el privibe a nevét ^^

Ui:Köszi, hogy ennyire feldobtad a napomat:D xD

2011. jan. 15. 18:15
 19/26 anonim ***** válasza:
Te se vagy 100 as! Mért nem a nevét írtad ide?? xDD 1 szerűbb lett volna, mint a te íméledet xD De nekem is küld a nevet ^^)
2011. jan. 17. 14:10
 20/26 anonim ***** válasza:

ennek a csajnak kezelésre lenne szüksége!!!azért ez már beteges amit beképzel magának

köszi,hogy feldobtad a napom!!!!!:))))

u.i:nekem is leírnád privibe :DDDDD

2011. jan. 17. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!