Megtudtam hogy lányom rendszeresen füvezik, cigizik, iszik és baratjánál alszik hetköznap. Mitcsináljak vele? Hagyjam a dolgot? Fő hogy jól tanul? 17 éves a lányom
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 23:34
31/34 A kérdező kommentje:
Attól hogy félt ! De nemtudok véleményt mondani mivel nemismerem ! Húzz bele a tanulásba és mindennap mondd el neki hogy ha jó jegyet kapsz vagy ha szeretnél valahova menni bulizni egy héttel előtte szólj és beszéld meg vele milyen feltételek melett mehetsz. pl. egész héten te mosogatsz vagy hasonló és melette nemkapsz rossz jegyet
2011. jan. 6. 03:07
32/34 anonim válasza:
Megpróbálok belehúzni,és volt egy időszak amikor valamiért nagyon jó jegyeket kaptam,lehet,hogy jobban fogott még suliban az agyam.Vagy mivel ismételünk,az a rész jobban bennem maradt,de mind1 ez nem lényeges.AZ a lényeg,hogy amikor hordtam ezeket a jobb jegyeket,akkor sem változott semmi.Kb 1 hónapig volt ez így.Mondogattam neki,hogy milyen jó jegyeket kapok de mint aki süket..Így elvesztettem azt a cseppnyi reményt is,hogy ha tanulok,szabad vagyok.Amúgy anyunak mindig segítek mosogatásban,vagy ha apámnak kell egy film,lehúzom.Esetleg megjavítani valamit...De cserébe jóformán semmi.És csak ez szomorít el.Nem volnék egy nagy csavargó aki a hét minden napjában bóklászna,csak ezek a korlátok lázadóvá tesznek.Horószkópom is ilyen lázadós szabadságra törő típus (vízöntő).Mindenesetre megpróbálok tanulni jobban,már csak kíváncsiságból is,változik-e valami.Remélem sikerül.Amúgy kösz,hogy így rámírsz..ma úgyis volt megint vita.(akartam menni abba a városba,de nem engedett,itt még nincs suli csak hétfőtől.Ott nem tudom,hogy van mert szlovákiai magyar vagyok)
33/34 anonim válasza:
a fűről annyit, hogy ha rendszeresen csinálja, félő, hogy rászokik...a rövid távú memoriára hat...plusz kedvtelenséget, közömbösséget tud okozni...ezért erre figyelni kell, ne szokjon rá...
(tapasztalatból tudom...nem szoktam rá...pedig sokat füvezek...igaz pénzembe nemigen kerül...de azt tudom, hogy csak lazításképp csinálom, mert jólesik...befolyásolni nem befolyásol semmiben...viszont erre tudok ellenpéldát is mondani...a lényeg, hogy ne essen át a lovacska túloldalára...a többivel nincs gond...amig igy áll a dolgaihoz h törödik vele, jól tanul...rendesen müködik az élete hagyd...:)
22L
34/34 anonim válasza:
Hát már tök mindegy ezt már rég elcseszted mert ezt régen kellett volna cselekedni már nem hinném hogy fog rád hallgatni amúgy meg ülj le vele beszélgetni de ne támadj rá inkább csak finoman nehogy ellened fordúljon és értesd meg vele hogy evvel csak magának árt ! Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!