Mit szólnátok ha a 15 éves gyereketek a gimiben rendszeresen cigarettázna?
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 18:35
1/20 anonim válasza:
szerintem nem meglepo, abszolut termeszetes ez sajnos az iskolakban, az a csoda hogy altalanosban nem bukott le, mert ott is szoktak
2/20 anonim válasza:
nálunk szakközépben 34gyerekböl 8an nem cigarettáznak
+van aki füvezik is cigi mellé
3/20 anonim válasza:
Azt, hogy haljon meg, ha hüly3, én nem erre tanítottam.
4/20 A kérdező kommentje:
Szerintem egyik normális szülő sem arra tanítja hogy cigizzen, csak én néha gondolok arra is hogy én is voltam kamasz! És rühellem azokat a szülőket akik a másik gyereket hibáztatják hogy a saját fia rászokott valamire ugyanis mindenre lehet nemet mondani. És ha az én gyerekem csinálja akkor ő a hülye és ne más!
2010. szept. 3. 18:45
6/20 anonim válasza:
amugymeg a magyar nép nagy része (sajnos) agymosott birkákbol ál és közülök kerülnek ki szülökis az iskolába meg csak azt tanitják hogy miaz az igekötö de azt nemhogyan kell normálisan élni és viselkedni,gyereket nevelni stb
7/20 anonim válasza:
Bár én is dohányzom, de kiverném a fogát!
Majd, ha a saját jövedelméből fogja megvenni a cigit, akkor azt csinál, amit akar!
10/20 anonim válasza:
Egy kamasznak minél jobban tiltasz valamit annál jobban fogja csinálni.Ha veszekszel vele szidod titokban fogja csinálni.Nem a szülő hibája.Egyszerűen nem akarnak a többieknél "kevesebbnek" látszani.17 és 14 éves fiaim vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!