Megtudtam hogy lányom rendszeresen füvezik, cigizik, iszik és baratjánál alszik hetköznap. Mitcsináljak vele? Hagyjam a dolgot? Fő hogy jól tanul? 17 éves a lányom
Hát ez nagyon elmés hozzászólás volt, kedves első válaszoló...
Hogy mit csinálj, nem tudom, nem tudok tanácsot adni, de attól, hogy jól tanul,még nem kell mindent eltűrni szerintem, mert lehet gondja még ebből. Ha most füvezik, iszik, stb.. később nem biztos, hogy abba tudja hagyni. Szerintem időben állítsd le. Hogyhogy nem veszed észre azt, hogy hétköznap nem alszik otthon? Nem értem.
Nekem is szemet ütött, meg tudtam, hogy a barátjánál alszik hétköznap? Ezt úgy kellett megtudnod? Mély és bensőséges kapcsolat lehet köztetek.
Egyébként hiába tanul jól, tudod a fű, a cigi, az alkohol drogok (mégha nehéz is ezt elhinni) és egy dolog biztos előbb-utóbb hatnak. Szétviszik az agyat. Nézd meg a jó példákat, mint Keith Richards, és az az énekes (akinek kék és zöld szeme van-nem jut eszembe a neve). Ő nyilatkozta, hogy annyira szita az agya, a nevét nem tudná, ha nem lenne felírva.
És hát ki alkalmaz egy drogost? Merthogy komoly helyeken van drogteszt.
Hát szép kilátások az életre. Mondjuk lehet még belőle egy volt dorgos, vagy hátha lesz még később Való Világ és oda pont befér.
És nagy lány már, ha piálni, füvezni tud, akkor nyilván boldogulni is az életben. Én úgy rúgnám, ki, hogy lába nem érné a földet. hagyja ott a sulit, menjen az utcára, teremtse elő a hobbijára a pénzt. Aztán kész.
Még ő fenyegetőzik? Te meg dolgozol, hogy legyen pénz piára, cigire meg fűre? Azért, mert jó tanuló?
Jó mondjuk, ha talált egy ilyen balekot anyjának, akkor igaza van. Dolgozz szorgosan, hátha a fű után jön majd a drágább anyag és kell a pénz.
"rendszeresen füvezik, cigizik, iszik és baratjánál alszik hetköznap" + "okos lány" = oxymoron
nagyon nem vagy képben, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!