Megtudtam hogy lányom rendszeresen füvezik, cigizik, iszik és baratjánál alszik hetköznap. Mitcsináljak vele? Hagyjam a dolgot? Fő hogy jól tanul? 17 éves a lányom
Talán már írta valaki, nem olvastam végig, hogy az egyetemek és főiskolák is tele vannak iszákos, drogos, kiélt és lecsúszóban lévő rendkívül okos és diákmunkát vállaló hallgatókkal. Ahogy visszaemlékszem, az ilyenekből kb. nem lesz senki később! Ügynökmunka, alapítványi meló meg ilyenek.
Nem akarod, hogy megutáljon... Inkább alárendeled neki magad és legyen csak úgy, ahogy ő akarja? Borzasztó nehéz lehet, együttérzek veled. Viszont a gyerekben az alapvető értékeket kialakítani és megszilárdítani tényleg nem ilyenkor kell elkezdeni.
Engem anyám simán bezárt volna 17 évesen, ha füvezem, iszom, szétbulizom magam, és még a pasimnál is alszom hétvégén...
Bár nem azt mondom én is megcsináltam a magam kis hülyeségeit, de szerintem a lányod túl szabadjára van engedve...muszáj fékezned egy kicsit, mert ki lesz így belőle?
Szerintem bezárni sem jó,mert egyszer csak kitör és meg a baj? Én 15 éves vagyok,és egész áldott nap bent rohadok.Azért is könyörögnöm kell,hogy 2héten 1x kiengedjenek(közeli városba kb 7km).Pedig sosem ittam,drogoztam,vagy cigiztem.1x mentem el úgy otthonról,hogy hívásra nem mentem haza (mert abba a városban voltam,és elegem lett).Megkaptam az ütést verést,azóta is bent rohadok 2 éve,de azelőtt sem mehettem nagyon sehova.Szerintem egyességet kössetek,megbeszélitek.Ez lesz szerintem a legjobb megoldás.Megutáltatni magad vele tényleg nem jó,mert én már az apám gyűlölöm.Talán nehéz ezt elhinni (aki hasonló helyzetben van,annak nagyon is könnyű) de ha én innen kijutok,soha többé nem fog látni.Barátnőm több mint egy éve van..vele majd jól elleszek.Ha megutáltatnád magad vele ugyanez történne.Ebben nagyon jól gondolkodsz,kompromisszum,és baj megoldva :) Sok sikert!!
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!