Kamaszok! Cigiztek? Ha igen mióta? Vagy ha nem kipróbáltad már? és ha cigiztek akkor rendszeresen? Szüleitek tudják?
Nem! Sosem próbáltam ki ...nem is akarom..de hamar megváltozhat a véleményem erről:S
13/L
És te?
Én 14 voltam amikor rászoktam. Előtte is cigizgettem, de heti kb 4-5 szál volt a max.
Középsuli, erről nem is kell sokat mondanom. Az összes barátnőm cigizett, hát miért pont én maradtam volna ki.
20/L
Ritkán cigizek. Heti max 2 szál, de van, hogy 2-3 hónapig rá sem gyújtok. Csak ha megkívánom. :)
Szüleim tudják, néha tőlük kérek 1-1 szálat. :D Először 12 évesem próbáltam ki, ha jól emlékszem.
15/l
15 évesen próbáltam ki először, aztán két évig semmi. Aztán az elmúlt 1-másfél évben bulikon ha iszok, de akkor is csak akkor, ha olyan kedvem van...(ez kb héthavonta fordul elő)
18/l
Sosem próbáltam, de nagyon sokszor, túl sokszor is lehetőségem lett volna rá.
Apám több, mint 20 éve láncdohányos, hallom, hogy köhög. Ezért sem kérek belőle. A másik, hogy szerintem mindenki, aki függő, gyenge. Csak azért sík idegek, mert egy fél napja nem szívtak, stb... Persze ez csak egy példa volt. Szóval kösz, maradok a vízipipánál, bár azt is csak ritkán.
15/L
Uhh,14 voltam,lassan egy éve cigizek.
Nálunk csak apu tudja,ő nem mond semmit,akkor sem szól ha eltűnik tőle pár szál,vagy egy doboz cigi,de nem beszélünk róla. Anyu nem tudja mert megölne! XD Úúú,vasárnap gyújtottam rá utoljára,de nemis kívánom.
15L
9 évesen próbáltam ki először egy kecske ól mellet elbújva. 12 éves korom óta rendszeresen cigizek. A szüleim tudnak róla, de itthon nem cigizhetek. ( bár szoktam )
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!