Kamaszok! Cigiztek? Ha igen mióta? Vagy ha nem kipróbáltad már? és ha cigiztek akkor rendszeresen? Szüleitek tudják?
ÚRISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mekkora vadbarmok vagytok! Miazhogy: ''én 9 (!) évesen próbáltam először.'' KILENC ÉVESEN?! én akkor még futkosó tündérmalacokat (akik egyébként léteznek... XD) kergettem a farmon!!!!!!!! KILENC ÉVESEN?!?!?!?!?! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááá!!!!!
jó mondjuk vidéki lány vagyok, de SOOOHHHHHAAA (!) sem akarok dohányozni! Egészségesen akarok élni és meghalni is! A barátomnak is elmondtam, hogy tiszta szívemből szeretem, de cigizni/inni/drogozni még a valóságog Jóisten kedvéért se fogok! ÉS TI SE!
utolsó:
mi az, hogy "ÉS TI SE" ?! Csak nem gondolod, hogy akár csak egy valaki helyett is eldöntheted, hogy mit csinál?!
Képzeld, szoktam néha cigizni [bulikban, és ha megkívánom], de kinek mi köze van hozzá?!
15/L [írtam már a kérdésre, 13,5/L-ként, jól lepontoztatok, köszi, pedig akkor még csak kíváncsi voltam a cigire]
12 vagyok, nagyapám és mind a két nagybátyám dohányzott fiatalon, a papa 20 éve leszokott, anyu kisebbik öccse kb 10 éve kezdte, de még nem hajlandó megválni a káros szenvedélyétől, amúgy semmi baja, még csak nem is köhög se ő se az apja. Nagyobbik asztmás, 2 gyerekés apuka, külföldön dolgozik, 1.5 éve cigizik, de jobban köhög, mint a kicsi. A gyerekei nagyapja is dohányzik, 40 éve, egy emberi roncs, csont és bőr, szörnyen köhög, de meg se próbál leszokni.
Az anyai nagymamám viszont amíg élt ivott, volt, hogy a saját lányát nem ismerte fel az utcán. Anyu ekkor döntött úgy, hogy nem fog inni, se dohányozni, apa igazi mintacsaládban nőtt fel akárcsak én, igaz apukája nagyon szereti a jóféte Soproni bort, maximum napi 2 dl-t iszik meg este felé, 74 éves, ő is műveli a szőlőt innen a bor iránti egészséges szenvedélye. Én láttam, hogy a nagyobbik nagybátyám 2 hónap után szinte asztma erősségű köhögés rázza, mindemellett nagyon büdös és tényleg nem tudom elképzelni, hogy 700 ft-ot dobják ki csak azért, hogy egy kis füstöt szívják be, ami anyai ágon egy rokonnál asztmát okozott már, mellesleg nagyon undorító az is amikor csak kinyitja a száját és 4 m-ről érezni a bűzt. Egyébként én sem fogok dohányozni, még kipróbálni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!