Először nyár elején, egy városi rendezésű nyárnyitó bulin.Akkor szívtam kb. egy szál cigit egész este alatt.Többször 1-2 slukkot, amikor a barátnőim rágyújtottak.Le is tüdőztem.
Meg utána még egyszer a nyáron, nyaralás alatt nővéremmel.Anyum tudta, hogy cigizni megy ki tesóm, én pedig kimentem vele és sétáltunk egyet.Akkor is szívtam 2-3 slukkot.
Nem érzem igényét annak, hogy tönkre tegyem magam.Kipróbáltam, és kész ennyi volt.Nem éreztem semmi különös érzést közben és utána sem a hiányát.
15/L
2010. dec. 8. 16:52
12/24 anonim válasza:
Soha! Ki is csapnának a suliból.
2010. dec. 8. 17:48
13/24 anonim válasza:
Nem cigizek, és még nem is próbáltam, de már szeretném [csak nem tudom, hogy kérjek a többiektől]. Anyu is azt mondja, ha akarom próbáljam ki, csak ne szokjak rá :)
13,5/L
2010. dec. 8. 18:07
14/24 anonim válasza:
11voltam.
Pont az életem azon szakaszában ahol a legtöbb hülyeséget csináltam.[egész tanári rólam meg a 2 akkori legjobb barátnőmről beszélt.:"D]
Akkor is csak egy félszál cigi.
Aztán most a tanév elején is,de ebben az is nagy szerepet játszik,hogy az osztályom 60%-a divatcigis lett és kínáltak engem is egy eléggé jó fajta cigivel amit nem tudtam kihagyni,de azóta eltelt kb 2hónap,azóta se cigi,se vízipipa.
13/L
2010. dec. 8. 18:42
15/24 anonim válasza:
Nem.Soha. És nem is fogom. Mondjuk anyukám nekem azt mondta, hogy kipróbálhatom..abból nincs baj, legalább tudom, hogy milyen..De még ha kaptam is rá, úgymond "engedélyt" nem fogom kipróbálni..Mivel gimis vagyok, sok a cigis körülöttem, de nekem van eszem. ennyi. :DD 13L
2010. dec. 8. 19:27
16/24 anonim válasza:
Soha életembe nem cigiztem, mindig is volt eszem, hogy tudjam mit akarok és ne a tömeget majmoljam. Elég szomorú, amiket itt olvasok, főleg, hogy a szülőket sem érdekli, csak tudnám az ilyen szülő minek vállal gyereket, ha utána le se szarja mi van vele, és még engedélyt is ad a dohányzáshoz, sőt ő maga ad cigit a saját gyerekének, borzalmas.
2010. dec. 8. 20:43
17/24 anonim válasza:
nem próbáltam és nem is fogom,elég volt nekem látni ahogy apukám tüdőrákban szenved a kórházban :S
15/L
2010. dec. 8. 20:58
18/24 anonim válasza:
Engem semmi pozitívum nem inspirál arra hogy cigizzek ámbár legjobb barátaim (ketten) cigiznek mostanában de nálunk ez a dolog tabu. Egyáltalán nem zavarnak ha rágyújtanak és ők se erőltetnek vagy cikiznek. Minden nap megbeszljük a dolgokat közben ők cigiznek néha és az új tényező nem befolyásolja a barátságunkat. Elég felnőttesen kezeljük a dolgot, nincs az egymásra való mutogatás és nem vonaja el a figyelmemet se. Egyszer az egyik barátom viccesen megjegyzte az elején hogy ez csak a korosztálybeli nyomásgyakorlás.
2010. dec. 8. 21:04
19/24 anonim válasza:
10évesen próbáltam ki... 16és fél évesen rászoktam teljesen...
17L
2010. dec. 13. 20:07
20/24 anonim válasza:
próbáltam,volt h egy hónapig kb cigiztem jópárszor.aztán nemérdekelt.semmi élvezetet nem találtam benne,semmi amiért érdemes lenne tönkretennem a tüdőm.és anyám tudja hogy próbáltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!